Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Google Home-højttaler

Gør livet nemmere med Google Assistant

Vidste du at du kan få Google Home til at gøre mange ting på én gang? «Rutiner» er en måde at koble flere handlinger til samme kommando – hvilket gør at du slipper at udføre handlingerne separat og de kan tilpasses i det uendelige.

Sig fx ”Godmorgen Google” og nyhederne, kalender, vejrudsigten og status på kollektiv trafik. Her er et eksempel på, hvordan en dag med Google Home ”rutiner” kan se ud.
Vågn op med et smil

En Google vækning

Det er morgen, tid til at vågne op. Lyset i soveværelset er gradvist blevet stærkere, så du oplever en simuleret solopgang. Dette giver din krop en naturlig og gradvis opvågning. Du vækkes efterfølgende endeligt, men nænsomt, af din favoritmusik - du er jo stort set allerede vågen.

Før du går i bad, beder du Google, via din smarthøjttaler, om at sætte kaffen over og varme ovnen op. På badeværelset har spejlet smart belysning fra Philips Hue, der er indstillet, så det imiterer et klart og hvidt dagslys. Endnu et trick, der hjælper dig med at vågne op.

Frisk kaffe

Morgenmad, kaffe og Google

Imens du klæder dig på, kan du begynde at dufte en dejlig duft fra køkkenet. Kaffen er klar. Du kommer hurtigt nogle rundstykker i den varme ovn, mens du spørger Google: ”Hvilke planer er der for i dag?” Google svarer ved at gennemgå din kalender for i dag og husker dig på, at du skal have dit træningstøj med på arbejde, hvilket du bad Google om at huske dig på dagen forinden.

Den fortæller dig desuden, at toget er forsinket, så du kan nemt bruge ti minutter ekstra på at hygge dig med morgenmaden og kaffen i stedet for at stå på perronen og fryse i regnvejret. Og apropos regn. ”Husk paraplyen”, kommer det fra Google.

Stemningsbelysning styret af Philips Hue-appen

Nu går jeg, Google!

På vej ud af døren, siger du farvel til Google. Dette er ikke fordi, du frygter, at Google vil savne dig, men fordi Google nu ved, at du ikke længere er hjemme. Dermed slukker Google for lyset og skruer ned for varmen.

I løbet af dagen kan temperaturen derhjemme justeres baseret på vejrudsigten. Smarte persienner og varmekilder vil lære, hvordan solen og temperaturen udenfor kan påvirke temperaturen indenfor, og de vil derfor bruge vejrudsigten til at tilpasse temperaturen.

Læs mere om hvordan kunstig intelligens gør dine produkter bedre.

Roomba 980 robotstøvsuger

Når du ikke er hjemme

Når du ankommer til kontoret, får du en besked fra en veninde, du ikke har set længe. Hun er i nærheden og spørger, om hun kan komme et smut forbi efter arbejde. Det må hun selvfølgelig meget gerne, så du inviterer til aftensmad.

Desværre er køleskabet lige så tomt, som du er for ideer til aftensmaden. Du spørger Google, der også har hjemme i din telefon, om råd. Risotto med svampe lyder godt, tak Google! Google opretter derefter en indkøbsliste med ingredienserne, og du beder Google om at bestille alt på listen online til levering til din adresse.

For en sikkerheds skyld beder du også Google om at starte Roombaen. Den lille robotstøvsuger er allerede vant til at give dine gulve en omgang, mens du ikke er hjemme. Og når den er færdig, kører den automatisk tilbage på sin plads, så den er klar til næste gang, der er brug for den.

Smart køleskab med skærm

Middag med Google Assistant

Varerne er lige ankommet, da du kommer hjem. Du tager dem med dig og er taknemmelig for den automatiske dørlås, der lukker dig ind, da kameraet genkender dig.

Du siger hej til Google, som reagerer ved at tænde lyset for dig. Lyset er programmeret til at efterligne dagslyset. Og du får derfor en behagelig og naturlig atmosfære i stuen. Du beder herefter Google om at sætte lidt musik på. ”Ja, det er godt, men lige lavere, Google”. Google justerer volumen, og du begynder på aftensmaden.

Du beder Google om at vise opskriften på køleskabets skærm, så du nemt kan holde overblik over madlavningsprocessen. Din veninde skriver og spørger efter din adresse. Du står lige midt i madlavningen og beder Google om at læse beskeden højt, og herefter dikterer du et svar, som Google sender til hende.

Det ringer på døren

Ding, dong. Det ringer på døren

Det ringer på døren. Din veninde er her. Du ved det er hende, fordi dørklokken sender et videostream direkte til skærmen på dit køleskab. Du beder Google lukke hende ind og ønske hende velkommen. Samtidig fortæller du Google, at den skal starte en timer på 20 minutter, da risottoen skal bruge så længe, og du vil ikke risikere at glemme den, mens I hyggesnakker. Bip, bip. Risottoen er færdig, og den er lige som den skal være. Tak for hjælpen, Google!

Efter maden tager I plads i sofaen. Det er længe siden I har set hinanden, og der er meget at snakke om. Og det er meget nemmere at opdatere hinanden med billeder! Du beder Google vise billederne fra din sommerferie, og Google gør dette ved at tænde for TV’et og fremvise det pågældende album.

Godnat, Google!

Det har været en lang dag, og selv om I hygger gevaldigt, så er du desværre ved at blive godt og grundigt træt. Din veninde derimod virker ikke til at være færdig for i aften. Da hun undskylder sig et øjeblik for at gå på toilettet, beder du Google dæmpe belysningen og gøre musikken mere søvndyssende. Det fungerer helt efter planen. Din veninde gaber og undskylder sig med, at det da vist også er på tide at komme hjem.

Success!

Du gør dig klar til at gå i seng. Du beder Google huske dig på, at bedstemor har fødselsdag i morgen og kryber til køjs. Godnat, Google.