Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

GoPro Karma - mere end bare en drone

Sæt verden i perspektiv med GoPro Karme dronen og oplev en stabil GoPro-video, uanset om det er fra luften, monteret på din favoritudstyr eller som håndholdt. Du kan uden problem tage dronen med dig overalt, så du altid er klar til at fange nye eventyr med dit GoPro. GoPro er action på et helt nyt niveau.
 GoPro Karma - Der du er

GoPro Karma - der du er

GoPro Karma dronen er nem at have med sig, da den uden problem kan foldes og pakkes ned i tasken. Når du er fremme ved destinationen og klar til at sende dronen til vejr, foldes den nemt ud og propellerne fæstnes.

GoPro Karma dronen vil give dig en utrolige følelse af, at være en del af landskabet, da den aftagelige stabilisator forhindre irriterende bevægelser og forstyrrelser. Er du virkelig på eventyr, kan du med den medfølgende Karma Grip fæstne GoPro Hero 5 på kroppen eller på andet udstyr.

Fuld kontrol med GoPro Karma

Fuld kontrol

GoPro Karma styres nemt med en håndcontroller, der har et design, der minder om en gamingcontroller. Controlleren gør det muligt at styre dronen og kameraet på samme tid. Indbygget touch-skærm styrer livestreamingen fra det dronen ser i luften.

Skal flere være med på flyveturen, kan GoPro Passenger-appen downloades på flere enheder, så andre kan se og styre kameraet.

 GoPro Karma – mestrenes mestre

Mestrenes mester

Det er de færreste der mestre noget fra starten af, men med GoPro Karma er vejen til succes lidt nemmere end normalt. Karma har sin egen træningsguide, der lærer dig, alt du har brug for, for at kunne starte. Dronen har desuden sin egen start- og landingsknap, der sørger for, at du kommer trygt op og ned.

Nærmer du dig områder med droneforbud, vil GoPro Karma’s indbyggede funktion sørge for, at dronen undgår disse områder automatisk.

 GoPro Karma

Sidst opdateret 06-04-17 15:54:56