Se alle de vilde YELLOW DAYS TILBUD! | Vind din kvittering
Se alle de vilde YELLOW DAYS TILBUD! | Vind din kvittering
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Guide - Optag og stream gameplay med Elgiganten

Optag og stream dit gameplay

At optage og streame dit gameplay er det nye sorte i gaming-verden. Livestreaming på Twitch og in-game streaming af spil som CS:GO og Leauge of Legends trækker millioner af publikum til. Og nu kan du også være med! Med Elgigantens produkter for screen- og lydoptagelse samt streaming. Så tryk på record og stream live i knivskarp HD-kvalitet mens du spiller.

Intel® Streamers Bootcamp med @AnneMunition - Your First Stream

Intel® Streamers Bootcamp med @AnneMunition - "Bit Rates, Frame Rates, and Processors"

Bliv en streamer i verdensklasse med Intel® Streamers Bootcamp!

Intel® Streamers Bootcamp er en serie inspirerende og pædagogiske videoer som er udviklet i samarbejde med nogle af verdens bedste streamers. Programmerne, der produceres af Intel, går i dybden med streaming som helhed og indeholder en lang række nyttige tips og tricks. Gennem serien vil seeren lære mere om at skabe det bedste streamede indhold, hvilke tekniske forudsætninger der kræves for streaming, hvordan man bedst kan streame fra et event, multi-casting på Twitch og så videre. I de to afsnit, du kan se herover deler Twitch- streaming- og social media-profilen @AnneMunition sine bedste tips, for hvordan du kommer i gang med streaming og hvilke krav streaming stiller til din computer.

Optag in gameplay og stream direkte fra din computer med Elgato Game Capture HD60 Pro” title=

Elgato Game Capture HD60 Pro – Fanger alt

Perfekt streaming. Perfekt kvalitet. Elgato Game Capture HD60 Pro er Elgatos topmodel til PC og er perfekt til dig, der vil forevige de bedste øjeblikke. Gå ikke glip af videoer hvor du brillerer i Overwatch, Starcraft 2 eller CS:GO.

HD60 Pro giver dig muligheden for at optage dit gameplay i knivskarp 10810p-opløsning med 60 fps. Instant Gameview giver dig en problemfri, ren oplevelse og en indbygget Live Streaming-funktion, der sikrer, at du får en lynhurtig adgang til Twitch og YouTube. Du kan også livekommentere og optage flere forskellige tracks på samme tid.

 Guide - Optag og stream gameplay med Elgiganten

Mikrofon med krystalklar lyd

Med en mikrofon fra Razer, Blue eller Turtle Beach kan du kommentere dit spil live i en utrolig kvalitet. Mikrofonerne er i en klasse for sig når du vil streame live på forskellige kanaler som Twitch eller YouTube.

Razers gaming-mikrofoner til streaming er nogle af de mikrofoner, der opfanger alle detaljerne. Med seriens HD studio-grade lydoptagelse og en hel række af muligheder for indstillinger, leverer serien mikrofoner, der er skræddersyet til gaming og som frembringer en fantastisk, klar lyd.

 Elgato Game Capture HD - en drøm for konsolelskerne” title=

Stream gameplay direkte fra din konsol

Med Elgato Game Capture HD kan du nemt via HDMI optage gameplay direkte fra din konsol og streame det direkte i en strålende kvalitet. Tilslut udstyret til din Xbox eller PlayStation for at dele dine oplevelser med venner eller bare gemme det. Elgato Game Capture HD er udrustet med avancerede H.264-kodning, der sørger for at den mindste detalje bliver opfanget i 1080-opløsning.

Softwaren der kommer med Game Capture HD, er desuden så intelligent, at du kan optage med tilbagevirkende kraft, hvilket er utrolig anvendelig, hvis du har glemt at starte optagelsen fra begyndelsen. Du kan også redigere optagelserne i valgfrie programmer og f.eks. lægge musik til.

Optag i god kvalitet med Logitech C922 webkamera

Logitech C922 Pro Stream

Med Logitech C922 Pro Stream webkameraet kan du tage din webcast til et helt nyt niveau. Kameraet optager i 1080p-opløsning og lader dig desuden integrerer live-billeder i dit feed, når du connecter med dit publikum. Alt sammen i en kvalitet der er svær at slå. C922 er en opgradering af C920 og er specielt fremstillet til streaming og recording.

Kameraet kommer med en tripod, der gør du kan rotere kameraet, når du filmer dine reaktioner. C922 der fra starten er utrolig smart, kan få endnu flere finesser ved, at anvende den intelligente broadcasting-app, Xplit.

Elgato + Logitech

Ingen produkter fundet

Loading

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: