Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Hår, hår og atter hår - Elgiganten hjælper dig med hele din hårpragt

Hår, hår og atter hår - Elgiganten hjælper dig

Uanset hvor meget eller hvor lidt hår du har, om det er på toppen af hovedet eller på resten af kroppen, så skal der holdes styr på din hårpragt. For at hjælpe dig med alt dit hår, har vi samlet en lang række guides og produkter.

Skæg

 Guide - Tag vare på dit skæg

Guide - Tag vare på dit skæg

Glatbarberet, stubbe eller et fuldskæg? Uanset hvilket slags skæg du har eller ikke har, så er det vigtigt med det rigtige udstyr. Hvad er f.eks. forskellen på barbermaskinerne? Og hvad får du ved en billig og en dyr model?

Her vil du få hjælp til hvilken barbermaskine og skægtrimmer du skal vælge, samt få gode råd og tips til vedligeholdelsen af dit skæg.

Hår

 Få en god hårdag

Få en god hårdag med vores hårprodukter

Lange flotte krøller eller friskt kort hår. Uanset hvilken længde og frisure du har, så skal der passes på den. Vores mange produkter sikre, du altid har det bedste udgangspunkt for en god hårdag.

Her kan du se hele vores udvalg af glattejer, krøllejern, hårtørrer og alt muligt andet, du trænger til for at få en god hårdag.

Hårstylingprodukter fra Jan Thomas

Hårstylingprodukter fra Jan Thomas

Den norske stylist og frisør Jan Thomas er internationalt kendt. I løbet af de sidste 20 år har han arbejdet med flere Hollywood-stjerner og givet eksperts råd i førende modemagasiner. Han har samlet viden og erfaring til at kunne starte sin egen kollektion af produkter til hårpleje.

Sammen med BaByliss har han udviklet en kollektion af hårprodukter, der eksklusivt kan købes hos Elgiganten.

Kropshår

 Guide - Bodygrooming for mænd

Guide - Bodygrooming for mænd

Bodygrooming, trimning eller kropsbarbering. Kært barn har mange navne. Men uanset hvad vi kalder det, så bliver det mere og mere populært for mænd, at se lidt længere ned end til hagen, når det kommer til hår. Nogle mænd vælger at fjerne kropshår fordi det er praktisk, mens andre gør det fordi de kan lide hvordan de ser ud med mindre hår.

Uanset hvorfor, så er det vigtigt at have det rette udstyr inden man springer ud i kunsten at fjerne kropsbehåring. Her vil du kunne få mere styr på hvilken trimmer du skal vælge.

Lysbaseret hårfjerning