KLUBTILBUD: Spar 20% på Dyson produkter - Sidste chance i dag
KLUBTILBUD: Spar 20% på Dyson produkter - Sidste chance i dag
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Hårprodukter

Med vores hårprodukter får du altid en god hårdag


Vores hårprodukter sikrer, at du alltid får en god hårdag. Uanset om du vil have fine Hollywood-krøller, stilrent lige hårlokker eller bløde bølger, har vi produkterne, som fikser frisuren. Se vores store udvalg og find produkter, der passer til netop dine behov.

Flotte krøller

Uanset om du vil forgylde hverdagen eller se godt ud til en fest, så er krøller et sikkert valg. Et krøllejern forbindes naturligt med krøller, men husk at du også kan lave krøller med et glattejern. Det eneste, dette kræver, er et glattejern og lidt øvelse.

Krøller

Krøller med krøllejern og glattejern

- Se et udvalg af de produkter vi anbefaler for at få fine krøller med lethed

Perfekt lige hår

Less is more! Undervurdér ikke klassiskt lige hår. Med de rigtige produkterne får du en frisure, som passer til mange forskellige lejligheder. Et godt glattejern kan tackle selv mest stædige krøller og virvler. Foretrækker du lidt mere volumen, anbefaler vi en god hårtørrer istedet for et glattejern. En hårtørrer med AC-motor giver det absolut bedste resultat. Derfor anvendes hårtørrere med AC-motorer også på hårsaloner. Test dig frem og se, hvad som passer dig bedst.

Perfekt lige hår

Lige hår med glattejern og hårtørrer

Se produkterne vi anbefaler for at få fint og lige hår:

Bløde bølger

Vil du ikke have alt for mange krøller, men heller ikke helt lige hår? Bløde bølger er en perfekt løsning. Bølgerne kan laves med visse glattejern eller jern, som er designet til større bølger. Du kan endda også anvenda stylere til at få volumen og bølger i håret - jo større diameter på styleren, jo større bølger kan du lave. Vi har produkterne, du behøver for at skabe bølger, som du foretrækker dem.

Bløde bølger

Bølger med bølgejern og styler

Se produkterne vi anbefaler til at få bløde bølger:

Glem ikke tilbehøret!

Fix håret med beskyttende varmespray eller tilføj lidt ekstra glans med en praktisk glansspray. Herudover kan du anvende vores tilbehør som for eksempel klemmer og børster til at få flotte frisurer.

Glem ikke tilbehøret

Se alle vores hårprodukter:

Sidst opdateret 20-01-16 12:28:09