Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Forlæng batteritiden på din smartphone

Forlæng batteritiden på din smartphone

Du har lige ladet din telefon op, men den er allerede løbet tør for strøm igen. Her er nogle tips til, hvordan du kan få dit batteri til at vare længere.

1. Dæmp lysstyrken

Det er ikke nødvendigt at have skærmens lysstyrke på fuld skrue. Skruer du den ned, sparer du på batteriet. Har du en iPhone, kan det anbefales, at ændre på autolysstyrke. Du finder denne funktion under Indstillinger > Skærm og lysstyrke.


2. Slå GPS’en fra

Apps der bruger lokalisationstjenester, kommunikerer hele tiden med mobilmasterne for, hele tiden at lokalisere hvor du er. Dette er smart i forhold til kort- og billedetjenester eller sociale medier. Derudover er der mange apps, der spørger efter lokalisation, selvom det ikke er nødvendigt. For at spare på dit batteri, kan du derfor slå denne funktion fra ved de fleste apps.


3. Slå det trådløse netværk fra

En smartphone søger hele tiden efter et trådløst netværk. For at spare på batteriets kapacitet, kan det derfor være en god ide at slå trådløst netværk fra, når du ikke er i nærheden af et kendt trådløst netværk.


4. Slå Bluetooth fra

Bluetooth bruges ofte til at koble til andre enheder, som f.eks. højtalere, hovedtelefoner og smartwatches. Når telefonen ikke er koblet til en af disse enheder, er det smart at slå Bluetooth fra og dermed spare på batteriet.


5. Luk de apps du ikke bruger

Når en app ikke er i brug, men stadig ligger i baggrunden, så stjæler den værdifuld batteritid. Luk derfor helt ned for de apps du ikke bruger.


6. Sluk for vibreringen

Det kan være smart at have din mobil sat på vibrering, så du nemt kan mærke når du får en besked eller telefonen ringer, når den er på lydløs. Men vibrering bruger også meget af batteritiden. Begræns derfor vibreringen til det absolut mest nødvendigste.


7. Vent ikke med at lade

De fleste tror, at man skal vente med at lade mobilen, til den er helt tør for strøm. Dette er ikke rigtigt. Ved de fleste mobiltelefoner er det helt ok, at lade telefonen op, selvom batterikapaciteten ikke er helt brugt op endnu. Venter du til telefonen er løbet helt tør for strøm, vil batteriet arbejde hårdere og levetiden kan blive reduceret betydeligt.

Sidst opdateret 11-05-16 16:30:14