Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

HP 15 - Prisbevidst og stilfuld kvalitetscomputer

Med den bærbare HP 15 får du en stilfuld, kvalitetscomputer, der er en optimal familiecomputer, til en pris som alle kan glæde sig over. HP 15 er en slank og let bærbar computer, som er under 1,8 cm høj og blot vejer 1,69 kg, så den er også alletiders til at tage med sig og bruge i skolen.
3 499
 
Sammenlign
Vis produkt
Forventet på lager online: 04-02-20  
  • Intel® Pentium® Gold 4417U processor
  • Hurtig opladning, stereolyd
  • 4 GB DDR4 RAM, 128 GB M.2 SSD
Læs mere om HP 15s Langkawi 15,6" bærbar computer (sølv)
 
Sammenlign
Ikke tilgængelig
Udgået 
OBS! Demomodeller kan forekomme i vores varehuse
  • Intel® Core™ i5-8265U processor
  • Hurtig opladning, stereolyd
  • 8GB RAM,256GB M.2 PCIe NVMe SSD
Læs mere om HP 15s Langkawi 15,6" bærbar computer (sølv)
HP 15 der roterer

Flot og let design

Du kan nemt tage den tynde, lette og stilfulde HP 15 med dig fra rum til rum eller med ud ad døren. Når computeren følger dig overalt, er det nemmere end nogensinde før at forblive produktiv og blive underholdt. Med en større skærm i en mindre ramme revolutionerer den blot 6,5 mm store, næsten usynlige kant skærmens udseende med et smukt og effektivt design. Den er perfekt til brug af hele familien, uanset hvilke opgaver I tænker på at bruge den til. Arbejde, lektier og film - HP 15 klarer det alt sammen uden problem.

En mand og en kvinde i deres hjem med en HP 15

Produktiv. Hele dagen

Med et batteri, der holder hele dagen, og hurtig opladningsteknologi giver HP 15 dig mulighed for at arbejde, lave lektier og streame film eller videoer når som helst, hvor som helst. Med en integreret præcisions-touchpad og understøttelse af multi-touch forbedres både navigationen og produktiviteten. Og du behøver skam heller ikke frygte for sikkerheden, da HP 15 kommer med en fingeraftrykslæser, som til enhver tid bruger dit unikke fingeraftryk - eller din families fingeraftryk - til at beskytte computeren og alle de vigtige og private dokumenter, I har gemt på den.

HP 15 på et bord med en mus og kontorartikler omkring sig

Holdbarhed og stærk ydeevne behøver ikke at koste en formue

Den perfekte kombination af ydeevne, strømforbrug og pris. HP 15 er pålidelig og driftssikker, og er bygget til at blive brugt hver eneste dag – kvalitet kan nu købes af alle. Samtidig sørger to 8. generations Intel® processorkerner for, at du har masser af kræfter til at kunne klare flere krævende opgaver på én gang, og SSD-lagringsenheden garanterer, at HP 15 lynhurtigt starter, når du tænder for computeren. SSD-lagringsenheder holder i gennemsnit også mere end dobbelt så længe som en almindelig harddisk, noget der blot er med til at understrege, at HP 15 er bygget til holde. Imponerende grafik hjælper på alt, hvad du foretager dig. Uanset om det er at se en video eller bare surfe på nettet, gengiver Intel® HD-grafikkortet alle billeder på skærmen i en livagtig kvalitet. Computerens DDR4 RAM er designet til at køre mere effektivt og driftssikkert ved højere hastigheder og er dermed også medvirkende til at sikre, at HP 15 vil fortsætte med at yde sit bedste. Og med den større DDR4-båndbredde bliver alt fra multitasking til spil meget bedre.

Intel logos

Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: