Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

HP Spectre Folio - Stil uden lige

Den unikke og stilfulde HP Spectre Folio er som skabt af en kunstner og som den første i verden beklædt i 100 % ægte læder. Samtidig giver Spectre Folio dig en uovertruffen produktivitet med en stærk ydelse, stor fleksibilitet og utrolig lang batterilevetid. Og du finder den eksklusivt hos Elgiganten!
Nyskabende design

Den ultimative Premium laptop til det 21. århundrede

HP har genopfundet den bærbare computer til det 21. Århundrede. Aldrig før har verden oplevet en computer så stilfuldt konstrueret. HP Spectre Folio tager stil til et hidtil uhørt højt niveau med sit flotte design i 100 % ægte læder. Det smukke, men også robuste, læderdesign kombinerer et eksklusivt og tidløst design med moderne innovation, da Spectre Folio yder lige så godt, som den ser ud. Dermed har HP ikke blot skabt et stilikon, men den ultimative Premium laptop til det 21. århundrede!

3 smarte tilstande

En fleksibilitet, der tilpasser sig dig

Få komplet fleksibilitet og øg din produktivitet i enhver situation takket være HP Spectre Folios 3 smarte tilstande, der er designet til dig, som er på farten. Skift nemt og hurtigt mellem de tre tilstande og brug denne 2-i-1 bærbare computer i Laptop-mode når du skal arbejde intensivt, i Tablet-mode når du hurtigt skal indfange gode ideer på farten eller i Media-mode når du ønsker underholdning på forretningsrejsen.

Op til 18 timers batterilevetid

En stærk ydelse, som holder lige så længe som dig

Med en 8. gen. Intel® Core™ processor er du sikret en fremragende ydelse og hurtighed, der problemfrit lader dig streame eller skabe indhold. Det bagoplyste tastatur gør det muligt for dig at fortsætte dit arbejde i svagt oplyste situationer – som ombord på det sene fly på vej på forretningsrejsen. Og med den fænomenale batterilevetid på helt op til 18 timer kan Spectre Folio blive ved med at arbejde lige så længe som dig!

Lyd fra Bang & Olufsen

Perfekt til multimedier

HP Spectre Folio er fremragende til, når du skal arbejde med multimedier, eller til når du ønsker at nyde multimedier, mens du er på farten. Nyd en imponerende rig lyd fra de fire HP-højttalere med HP Audio Boost, som er finjusteret af eksperter hos Bang & Olufsen for at sikre dig den bedste lydoplevelse. Spectre Folios slanke design gælder også den 13,3” store IPS LED touchskærm, der kommer i et næsten rammeløst design, hvilket lader dig koncentrere dig om skærmens indhold uden distraktioner. Full HD 1080p opløsningen sikrer, at du kan arbejde med eller nyde multimedier i en fantastisk kvalitet. Og med den inkluderede HP Pen kan du ubesværet navigere, tage noter, redigere billeder eller designe skitser.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: