Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 HTC Vive & Viveport VR

HTC Vive VR & Viveport

Virtual reality når det er bedst

Tag din HTC Vive VR hjelm på hovedet og kom væk fra virkeligheden. Oplev en verden, hvor kun fantasien sætter grænser. Oplev, opdag, skab og kommuniker med venner på en helt ny måde. Med HTC Vives virtual reality-system får du uforglemmelige øjeblikke hjemme i din egen stue. Viveport er porten ind til det bedste VR-indhold, og med Viveport Subscription kan du rejse hvor hen du vil.

Vil du prøve HTC Vive?

Oplev VR og book tid i udvalgte varehuse nedenunder:

HTC Vive Pro – virtual reality i forbedret udgave

Med HTC Vive Pro kan du genopdage virtual reality på en helt ny måde. Vive Pro har et forbedret design som giver øget komfort, bedre bevægelse og perfekt pasform. Derudover får du en Hi-Fi 3D lydoplevelse og en fantastisk skærmoplevelse i høj opløsning. Oplev det største spilbibliotek og de bedste titler med HTC Vive Pro.

HTC Vive Pro


Viveport

Viveport og Viveport Subscription

Få kraften frem i dit HTC Vive VR-system med Viveport og Viveport Subscription.
For hver HTC Vive-ejer er de 2 første måneder gratis. Hvor skal du rejse hen næste gang?

Viveport

Med app-butikken Viveport får du det bedste VR-indhold som er tilgængeligt til HTC Vive. Med mere end 200 spil, oplevelser og apps kan du se frem til mange sjove timer i det utrolige VR-miljø. Opdag fantastiske verdener, skræmmende historier og skab de utroligste ting på helt nye måder. Viveport åbner døren til en verden, hvor kun fantasien sætter grænser.

Viveport Subscription

Viveport Subscription er den bedste måde at opleve Viveport Marketplace på, hvor de apps, spil og andet indhold du finder er til en fast månedlig pris. Med dette abonnement kan du bruge fem (5) apps eller spil så meget du vil i hele 2 måneder.
I løbet af de første 3 dage af en abonnementsperiode kan du desuden skifte til nye spil eller apps hvis du vil. Du kan også afslutte dit abonnement når du vil, enten på Viveport-hjemmesiden eller i Vive-programmet.Den bedste VR-underholdningen

Mulighederne når det kommer til virtual reality er næsten uendelige. HTC Vive kommer med en mængde VR-indhold som giver dig en overlegen VR-oplevelse. Opdag mærkelige, overjordiske verdener eller tag en tur til toppen af Mount Everest. Slås med zombier eller rejs ud i verdensrummet. Mulighederne er uendelige. Her er nogle eksempler på de mange fantastiske oplevelser som venter.Den bedste VR-underholdning

Mulighederne når det kommer til virtual reality er næsten uendelige. HTC Vive kommer med en mængde VR-indhold som giver dig en overlegen VR-oplevelse.

Når du køber en HTC Vive får du nu 2 måneder gratis med HTC Vive-abonnement med I købet – så du kan prøve lidt forskellige spil – og de 3 spil, Richie’s Plank Experience, Tilt Brush og Everest VR Experience. Så kan du både få sus i maven og gang i dine kreative evner.

 Everest VR Experience

Everest VR Experience

Oplev hvordan det føles at klatre til tops på verdens højeste bjerg, selveste Mount Everest. Du kan følges med erfarne bjergbestigere og oplev ikoniske pladser, som Basecamp Base Station og Khumbu Glacier. Overnat i den fjerde camp og bestig toppen af verden. Med fantastiske detaljer vil denne VR-oplevelse tage vejret fra de fleste.

 Fallout 4 VR

Fallout 4 VR

Nu kommer Fallout 4, det legendariske post-apokalyptiske eventyr fra Bethesda Game Studios, endelig i VR-format. Spillet har vundet prisen for “Best VR Game” på Gamescom 2017 og lever dermed fuldstændig op til de andre Fallout-spil. Fallout 4 VR indeholder det komplette kernespil med helt nye muligheder og systemer, der er særligt tilpasset virtuel reality gaming.

Richie's Plank Experience

Richie’s Plank Experience

Tag elevatoren 160 m op! Richie's Plank Experience tester dine evne til at gå på en planke på toppen af en skyskraber. Gør din oplevelse mere realistisk og læg en rigtig planke på gulvet. Ikke til folk med højdeskræk!


HTC Vive

HTC Vive er med sit Valve-design et af de mest sofistikerede VR-systemer på markedet til hjemmebrug. Det computer-koblede system består af en VR-hjelm, to håndcontrollere og avancerede sensorer som opfanger dine bevægelser. Systemet har også en række sikkerhedsegenskaber som sørger for at man undgår skader. Gør dig klar til en uforglemmelig rejse med HTC Vive.

Opsætning Vive værelse-skala
Justér afstanden mellem headset linser
Juster linse afstanden på headsettet
Sæt headsettet ansigt pude
Juster headsettets rem

Minimum systemkrav for at køre HTC Vive

Stationær PC

 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 eller bedre
 • CPU: Intel Core i5- 4590 tilsvarende eller bedre
 • Hukommelse/RAM: 8GB+ RAM
 • Video Output: 1x HDMI 1.3
 • Porte: 3x USB 3.0
 • OS: Windows 7 SP1 (64bit) eller nyere
 • Drivere: Oculus – 361.91 og nyere. HTC – 361.75 og nyere.

Bærbar PC

 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 980*
 • CPU: Intel Core i7- 6700HQ eller bedre
 • Hukommelse/RAM: 8GB+ RAM
 • Video Output: 1x HDMI 1.3
 • Porte: 3x USB 3.0
 • OS: Windows 7 SP1 (64bit) eller nyere
 • Driver: Oculus – 361.91 og nyere. HTC – 361.75 og nyere.

*GeForce GTX 970M og 980M opfylder ikke mindstekravene.

På jagt efter en maskine der kan køre HTC Vive? Se vores udvalg af virtuel reality klar maskiner fra Nvidia.

Læs mere om vores mange produkter: