Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Huawei Mate 20 Pro - en absolut topmodel

Med Huawei Mate 20 Pro får du en telefon i topklasse, med høj kvalitet i kamera, skærm, batteri, og opladningstid. I tillæg har den mange nye funktioner såsom fingeraftryksaflæser på skærmen og mulighed for at oplade andre enheder fra det store batteri.

 Huawei Mate 20 Pro kamera

Tredobbelt kamera fra Leica i verdensklasse

Fang farver, teksturer og skønheden i dine omgivelser med Huawei Mate 20 Pros Leica triple kamera, som kombinerer et 40MP hovedkamera, en 8MP telefoto linse og en 20MP Leica ultra vidvinkel linse. Den kunstige intelligens (AI) i telefonen gør at billederne du tager vil blive enestående, da objektgenkendelse er blevet videreudviklet og med 2x AI, der understøtter endnu flere motiver, får du de bedst mulige indstillinger, mens du fotograferer.

 Huawei Mate 20 Pro fingeraftrykslæser

Sikkerheden i top

Ansigtsgenkendelsen er blevet endnu bedre og sikrere i Huawei Mate 20 Pro. Takket være et 3D dybdefølende kamera, kan HUAWEI Mate 20 Pro låse din telefon fra forskellige vinkler. Du kan dog også låse din telefon op med dit fingeraftryk og i modsætning til andre telefoner på markedet, sidder fingeraftrykslæseren på forsiden i skærmen. Med blot en berøring midt på skærmen åbnes telefonen og er klar til brug. På denne måde for du to af de sikreste og smarteste oplåsningsmetoder på en gang.

 Huawei Mate 20 Pro har et 4200 mAh batteri

Utroligt kraftigt batteri

Med det rekordstore batteri på hele 4200 mAh kan Huawei Mate 20 Pro holde strøm længere end de fleste andre smartphones på markedet for tiden. Desuden er både brugerfladen og antennekvaliteten blevet optimeret, til at være mindre strømslugende. Så du får endnu mere ud af batteriet.

 Huawei Mate 20 Pro opladning

Vil du hjælpe en ven?

Når du så endelig løber tør for strøm, kan du lynhurtigt lade telefonen op igen. På bare 30 min kan du lade den fra 0 til 70%. Huawei Mate 20 Pros fantastiske 4200mAh batteri og «Wireless Reverse Charge» kan også redde din vens «døende» telefon på en bytur (kræver at den understøtter sidste version QI). Du kan simpelthen vende din Huawei Mate 20 Pro om og lægge din vens telefon på bagsiden og oplade den. Sharing is caring!

Køb Huawei Mate 20 Pro her:

Ingen produkter fundet

 
  • 6,39" 2K+ OLED FullView skærm
  • Android 9.0 Pie
  • 40 MP tredobbelt bagkamera
  
 
 
  • 6,39" 2K+ OLED FullView skærm
  • Android 9.0 Pie
  • 40 MP tredobbelt bagkamera
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (5+)  
  • 6,39" 2K+ OLED FullView skærm
  • Android 9.0 Pie
  • 40 MP tredobbelt bagkamera