Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Porsche Design Huawei Mate 9 - det perfekte match

Porsche Design Huawei Mate 9  - inspireret af perfektion

Hvad sker der når en af verdens førende smartphoneproducenter går sammen med en af verdens førende bilproducenter? Svaret er perfektion. Med Porsche Design Huawei Mate 9 får du en smartphone, hvor der er tænkt på funktionalitet, teknologi og ikke mindst design. Spækket med al den gode teknologi fra Huawei Mate 9 og et utroligt flot design fra Porsche vil telefonen imponere hvor end du tager den.
5 497
 
 
Demomodeller vil forekomme
  • 5,5" 2K AMOLED skærm
  • Android 7.0 Nougat
  • Dobbelt 20/12 MP kamera
Læs mere om Huawei Mate 9 Porsche Design smartphone - sort

Porsche Design Huawei Mate 9 - hvorfor nøjes når man kan få perfektion!

Det perfekte match

Med Porsche Design Huawei Mate 9 får du det bedste fra to verdener. Porsche Design giver dig en førsteklasses smartphone med den kendte og elskede teknologi fra Huawei, sammen med et uimodståelig og funktionelt design fra Porsche.

Skil dig ud

Porsche Design Huawei Mate 9 får dig til at skille dig ud fra mængden. Indvendig er Mate 9 Pro Porsche Design stort set som sin forgænger Mate 9, der overgik de flestes smartphonefantasier, men det er Porsche Design’s ydre, der denne gang gør sig bemærket.

Porsche Design Huawei Mate 9 følger med tiden og kommer derfor med en fantastisk 5,5” QHD buet skærm. Fingeraftrykslæseren er flyttet om på forsiden af telefonen, hvilket giver dig en endnu hurtigere oplåsning, samtidig med at det understøtter det flotte strømlinede design.

 Porsche Design Huawei Mate 9 - det perfekte match
 Porsche Design Huawei Mate 9 - inspireret af perfektion

Fandt du ikke det du ledte efter? Læs mere her:

Sidst opdateret 10-03-17 07:57:38