Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Huawei MateBook 13

Huawei MateBook 13 - den perfekte bærbare computer til din hverdag

Med Huawei MateBook 13 får du en bærbar computer, der er designet med din hverdag i tankerne. Det stilfulde og solide aluminiumschassis ser ikke blot godt ud, men er også let, så du nemt kan tage Huawei MateBook 13 med dig på farten.

Fantastisk visuel oplevelse

Huaweis FullView skærm leverer en fantastisk visuel oplevelse. Med et skærm-til-krop-forhold på hele 88 % giver Huawei MateBook 13 dig klare, rige og levende billeder. Den er fortryllende!

Imponerende lydoplevelse

Huawei MateBook 13 kommer med Dolby Atmos® lyd, hvilket giver dig en imponerende lydoplevelse i dine hovedtelefoner. Lyden vil føles så levende, at du vil tro, at du er en del af handlingen, når du ser film og serier.

Log nemt og hurtigt på

Huawei MateBook 13s power-knap er optimeret med en fingeraftrykslæser, der nemt og hurtigt lader dig både tænde den bærbare computer og logge på. Det er sikkert, hurtigt og brugervenligt!

Hurtigopladningsfunktion

Hurtig opladning

Huawei MateBook 13 kommer med en hurtiglader, som er meget mere end blot en oplader. Den kan hurtigt oplade din MateBook 13 og din telefon via flerfunktionsstik. Hurtigopladningsfunktionen giver dig strøm til 2,5 timers brug på blot 15 minutter. Opladeren er hurtig, strømbesparende og nem at transportere – den passer perfekt ned i din lomme og ind i din hverdag.

En kraftfuld enhed til underholdning

Designet til din hverdag

Let, men robust. Huawei MateBook 13 er designet til at være nem at tage med dig. MateBook 13’s slanke metalprofil på blot 1,49 cm er omhyggeligt konstrueret med en diamantskåret finish på hvert hjørne, hvilket giver dig en bærbar computer med moderne og stilfuldt udseende, der gemmer på en seriøs kraft. Perfekt til din hverdag.

Huawei Share – One-touch overførelse via NFC

Huawei Share

Overfør nemt og hurtig videoer og billeder via NFC med blot en enkelt berøring med din telefon på din MateBook 13. Upload op til 1.000 billeder på 2 minutter og 1 GB video på 35 sekunder. Og indeholder dine overførte billeder tekst, så kan MateBook 13 automatisk trække ordene fra billederne for nem redigering.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: