SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud - Find tilbuddene her!
SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud - Find tilbuddene her!
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Forsalget til den nye Huawei MateBook X Pro starter nu!

Huawei lancerer deres nye MateBook X Pro 2020-udgave, som vil kunne fås i både grøn og grå. Få fingrene i Huaweis nyeste skud på stammen og en af markedets bedste bærbare computer – forsalget starter allerede d. 15. maj.

Forudbestiller du den nye MateBook X Pro i perioden 15. maj -21. juni får du et fantastisk tilbehørssæt med i købet til en værdi af 2199kr. Alt du skal gøre er at registrere dit køb på Huaweis hjemmeside for at få produkterne tilsendt. Læs mere om, hvordan du får dit tilbehørssæt. Følgende er med i sættet:

 • Huawei Freebuds 3
 • Ekstra USB-C oplader
 • Speciallavet MateBook X Pro cover fra dBramante1928

Med det stilrene design, den overlegne kraftige grafik og de høje specifikationer giver Tek.no Huawei MateBook X Pro 9 ud af 10 point – det er første gang i fire år. Andre anmeldere som nordichardware.se er enige og fremhæver, at med Huawei MateBook X Pro får selv de mest veletablerede laptop-producenter kamp til stregen.

Huawei Matebook X Pro 2020 display viser et farvet billede

En skærm, der lader dig se mere og lysere

Med det ekstraordinære 91% skærm-til-ramme forhold fylder 3K Full View displayet hele udsynet. Dets 3:2 skærmformat giver optimale læse- og skriveforhold, og med 100% sRGB Wide Color Gamut er billeder og videoer så livagtige og detaljerede, at det næsten føles som om, at man er med i billedet.

Huawei Matebook X Pro 2020 vises bagfra og fra siden

Smart og slank bærbar

Huawei MateBook X Pro er med sit elegante aluminiumsydre, diamantskåret design og sandblæste præg blot 14.6 mm slank og vejer kun 1.33kg. Den er derfor utrolig nem at tage med sig overalt.

Huawei Matebook X Pro 2020 vises forfra med ekstra display ved siden af

Fang øjeblikkene med fingrene

Med en sensitiv touchskærm lader Huawei Matebook X Pro dig scrolle, zoome, vælge og interagere hurtigt, effektivt og intuitivt. Du kan swipe med tre fingre for let at bevæge dig rundt på skærmen.

Matebook X Pro 2020 grå Matebook X Pro 2020 grå Matebook X Pro 2020 grå
Matebook X Pro 2020 grøn Matebook X Pro 2020 grøn
Matebook X Pro 2020 grøn Matebook X Pro 2020 grøn
Matebook X Pro 2020 grøn Matebook X Pro 2020 grøn
Matebook X Pro 2020 grå Matebook X Pro 2020 grå
Matebook X Pro 2020 grå Matebook X Pro 2020 grå
En hånd vælger billeder på computer, som står på bord i køkken

Huawei Share

Med blot ét enkelt tryk bliver din smartphone og Huawei MateBook forvandlet til én super enhed – selv uden internetforbindelse. Din mobilskærm vises på din bærbare computer, hvilket lader dig flytte filer mellem de to enheder, og du kan redigere filer på din bærbare computer samtidig med, at du skriver beskeder til dine kollegaer på din telefon ved at bruge samme tastatur og mus. Dette samarbejde mellem enheder gør både fritid og arbejde nemmere.

Intel CORE i7 10th GEN logo

Et nyt niveau af professionel ydeevne

Computeren er udstyret med en 10. Gen Intel® Core™ i77 processor, NVIDIA GeForce MX250 grafik, op til 16GB RAM og op til 1TB hurtig SSD-lagring. Det gør at Huawei MateBook X Pro er udstyret med al den styrke, du har brug for. Du får utrolig effektivitet, hurtig billedbehandling og problemfri gaming-oplevelse i én. Det opgraderede lynhurtige wi-fi og Bluetooth 5 sikrer en bedre forbindelse.

Tænd- og slukknap og kamera vises på Huawei Matebook X Pro tastatur

Skabt til at beskytte dit privatliv

Startknappen kan registrere dit fingeraftryk, så du hurtigt og sikkert kan tilgå din bærbare computer med blot ét tryk. Kameraet sidder diskret i tastaturet, og det kommer kun op, når du har brug for det – en ekstra måde at sikre dit privatliv.

Tilbehørssæt

Alt du skal gøre, for at få dit tilbehørssæt er følgende:

 1. Klik ind på Huaweis hjemmeside
 2. Indtast følgende information: Navn, adresse, e-mail, telefonnummer, S/N nummer, købsdato, model (Matebook X Pro).
  S/N nummeret kan findes udvendigt på kassen til computeren eller i bunden af den.
 3. Upload din købskvittering og accepter Huaweis købsbetingelser

En bekræftelse på din registrering vil blive sendt til din e-mail. Registreringen er åben indtil 30. juni 2020, og efter godkendt registrering, vil Huawei FreeBuds 3, Huawei USB-C opladeren og læder tasken blive afsendt indenfor 2-4 uger. Ved spørgsmål eller teknisk support, bedes du kontakte Huaweis kundeservice via følgende:

  Find inspiration i nogle af vores andre artikler: