Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
9 499
 
Sammenlign
Vis produkt
 
  • Intel® Core™ i5-7200U
  • 13" 2K 1440p IPS-skærm
  • 8 GB RAM, 256 GB PCIe SSD
Læs mere om Huawei MateBook X 13" laptop 256 GB (rosenguld)
9 499
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (5+)  
  • Intel® Core™ i5-7200U
  • 13" 2K 1440 IPS-skærm
  • 8 GB RAM 256 GB PCIe SSD
Læs mere om Huawei MateBook X 13" bærbar 256 GB (space gray)
Huawei MateBook X

Huawei MateBook X – storslået kraft, minimal størrelse

Lad dig imponere af det storslåede og uventede. Det unikke, bærbare og minimalistiske. Med MateBook X definerer Huawei bærbar på ny, og aldrig er det gjort mere stilfuldt.

Se anderledes på hverdagen

Den lette og utrolig slanke MateBook X vil få dig til at se anderledes på hverdagen. MateBook X er mindre end et A4-ark og med sin 13" skærm vil du ikke længere vurdere, hvorvidt du skal have computeren med dig eller ej, MateBook X vil blive en naturlig følgesvend og en selvfølge i hverdagen. Kombiner arbejde og fritid med sømløse overgange, MateBook X er dér, hvor du er, uanset hvor og hvornår.

Den minimale størrelse til trods, det er mægtigt, det der venter indeni. Med 7. generations Intel Core™ i5 processor vil man have mere end rigelig kraft til varieret brug, både job- og fritidssammenhæng.

Huawei MateBook X

Kontrol til fingerspidserne

Fra du får Huawei MateBook X mellem hænderne for første gang vil du mærke en forskel. Tænd-knappen fungerer nemlig også som fingeraftrykslæser, så du altid kan føle dig tryg ved, at din computer er sikret mod uvedkommende. Hver eneste centimeter oser af design, og den store, klare skærm med 2160 x 1440 opløsning er udstyret med Gorilla Glass som vil holde sig både klar og ridsefri, uanset livsstil. Også lyden som kommer ud af Huawei MateBook X vil tage pusten fra dig, Med Dolby Atmos Sound System vil den vækkes til live og have en dybde og righed, du ikke har set magen til tidligere.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Læs mere her:

Sidst opdateret 15-08-17 14:58:41