Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Jabra trådløse hovedtelefoner

 Jabras trådløse hovedtelefoner
Jabra har trådløse hovedtelefoner til alle aktiviteter. Træn med helt trådløse Jabra Elite Sport eller trådløse Jabra Sport Pace og brug Jabra Move On-Ear-hovedtelefoner, når du vil slappe af med kvalitetsmusik.

Forskning viser, at vi får bedre resultater af vores træning, hvis vi lytter til musik. Vi ser, at flere og flere kunder ser efter hovedtelefoner, som er designet til træning, og som skal hjælpe med at få mest muligt ud af træningen. I denne video ser vi nærmere på de forskellige typer af hovedtelefoner til netop træning.

Jabra Elite Sport helt trådløse hovedtelefoner

Jabra Elite Sport er true wireless hovedtelefoner, helt fri for ledninger, så du kan fokusere fuldt ud på træningen. Jabra Elite Sport måler puls i øret og med Jabra Sport Life-appen kan du registrere og analysere din træning og få personlig coaching undervejs. Hovedtelefonerne parres med din smartphone via Bluetooth. Det indbyggede batteri oplader hurtigt og giver dig 4,5 timers batterilevetid og leveres med et opladningsetui, der giver dig to ekstra opladninger.

 Jabra Elite Sport helt trådløse hovedtelefoner
 Jabra Sport Pace trådløse hovedtelefoner

Jabra Sport Pace trådløse in-ear hovedtelefoner

De trådløse Jabra Sport Pace in-ear hovedtelefoner er velegnede til træning med deres ergonomiske og ledningsfrie design. Hovedtelefonerne leveres med IP54 certificering, hvilket betyder at de kan modstå både sved og regn. Hovedtelefonerne kobles nemt til din smartphone via Bluetooth, og hvis du downloader den gratis Jabras Sport liv app får du information om puls, tid, distance og brændte kalorier i øret under træning. Jabra Sport har en batterilevetid på 5 timer og en 15 minutters hurtig opladning giver dig 60 minutters brugstid.

Jabra Move trådløse on-ear-hovedtelefoner

Jabra Move Wireless On-Ear-hovedtelefoner har et stilfuldt og kompakt design med let udformning. Hovedtelefonerne leverer musik med velafbalanceret lyd, præcis bas og luftig diskant, hvilket giver dig stor værdi for pengene. Hovedtelefonerne kobler du nemt til din telefon via Bluetooth, og batterilevetiden er solide 8 timer.

 Jabra Move trådløse hovedtelefoner

Find inspiration i nogle af vores andre artikler:

Sidst opdateret 26-10-17 06:58:56