Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Derfor er Jan Thomas kendissernes favorit

Krøller, fladt eller strit – sådan styler den norske stylist Jan Thomas kendisserne.

Sådan styler Jan Thomas kendis-Norge

Min kontaktliste røber jeg aldrig!siger Jan Thomas og er akkurat lige så hemmelighedsfuld, som man kan forvente af en stylist, der har arbejdet med nogle af verdens mest profilerede kendisser. Han har gjort den røde løber til sit udstillingsvindue og føler sig privilegeret når han har arbejdet med stjerner som Sharon Stone, Scarlett Johansson og Madonna.

Derfor er Jan Thomas kendissernes favorit
Derfor er Jan Thomas kendissernes favorit

Rockstjernen

Men kendisstylisten har fødderne solidt plantet på jorden.

For mig handler styling om at se mennesker og om det så er manden på gaden eller en kendis gør ingen forskel. Enkelt forklaret så er styling, at bringe det bedste frem hos kunden og jeg har fagkundskab til, at se de mulighederne som hver kunde har.

En grund til at Jan Thomas tror kendisserne kommer til ham, er fordi de føler sig trygge.

Til trods for at mine initialer er Jan T (læs: jante), finder du ingen jantelov i mit studio. Her behandler jeg alle som rockstjerner.forsikre han.

Få stylingtips til fest og hverdag fra Jan Thomas. 

Ingen supermennesker

Det er vigtigt at huske, at kendiskvinder har akkurat de samme udfordringer som ”almindelige” kvinder. De får fedtet hår, har søvnløse nætter og må børste den dårlige ånde væk om morgenen. Den eneste forskel er, at de har et tydeligere image at underbygge og derfor er mere bevidste om deres udseende.siger Jan Thomas.

Men arbejdsmetoden er den samme uanset om kunden er kendt eller ej.

At style en person handler om at tydeliggøre, hvem personen er indvendig. Vi er ude efter at skabe et look, der matcher identiteten og derfor er det utænkeligt at begynde at arbejde med håret, make-up eller garderoben, uden først at have snakket med kunden. En vigtig del af mit arbejde er at lytte og opfange de signaler kunden sender.forklarer Jan Thomas.
 

Få et sundere hår med Jan Thomas. Læs mere om hvordan her

Derfor er Jan Thomas kendissernes favorit
Derfor er Jan Thomas kendissernes favorit

Styling for selvtilliden

Jan Thomas griner, når han kritiseres for bare at arbejde med det overfladiske.

For mig er det aldrig overfladisk, at få nogen til at føle sig som en bedre udgave af sig selv. Og det er ikke sådan, at man nødvendigvis trænger til at pynte sig for andre. Jeg ser hvad effekt en god styling har, når kunden går ud af studioet med ret ryg og et smil på læberne. Om det er en kendis eller en almindelig kvinde spiller ingen rolle, for begge tør tage lidt mere plads, når de går herfra og når det sker, så ved jeg at jeg har gjort mit arbejde.siger Jan Thomas.

Se hele vores udvalg af stylingsprodukter fra Jan Thomas her.

Få flere gode stylingsråd fra Jan Thomas