Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Hårstylings råd med Jan Thomas

Den norske stylist Jan Thomas giver dig enkle tricks til, hvordan du selv til hverdag kan få et flot stylet hår. Prøv f.eks. Hollywood-hestehalen, en flot fletning eller ekspress-stylingen.

Nemme tricks til en flot hverdags frisure

Hverdagen betyder som regel på travle morgener. Men selv med travle morgener er der ingen grund til at komme ud af døren med en kedelig frisure. Den norske stylist Jan Thomas syntes netop, det er om mandagen, vi fortjener at føle os ekstra fine.


Hvis du starter mandagen med at føle dig flot, så får du automatisk en god start på ugen. Men du behøver ikke vaske håret, for at det ser godt ud. Et fint nordisk hår har brug for en god tørshampoo, der fjerner olien fra hovedbunden. Næste trin er en glamourøs ”fem-minutters-hestehale”foreslår Jan Thomas.

Jan Thomas hjælper dig med at få et sundere hår. Læs mere om hvordan her


Hårstylings råd med Jan Thomas

Hårstylings råd med Jan Thomas

Hollywood-hestehalen

Her mener jeg ikke en ”jeg gad ikke og vaske hår”-hestehale, der hænger slapt i nakken, men en lækker hestehale der rocker. Hemmeligheden er tørshampoo + toupering af underhåret. Det er den nemmeste måde at skabe volumen på når du har dårlig tid. forklarer Jan Thomas og fortsætter Sprayer du til og med over hårrødderne med hårspray, så holder frisuren og volumen i længere tid.

Hvordan touperer du håret?

Sørg for at du ikke touperer overhåret, der skal lægges til hestehalen til slut. Med en touperings-/teasingsbørste touperer du små sektioner af håret af gangen og bygger volumen op. Til slut fæstner du hestehalen og hvis du vil hæve glamfaktorerne, med et af sæsonens trendy hårsmykker. Så vil du føle dig ekstra trendy siger Jan Thomas.


Hårstylings råd med Jan Thomas

Hårstylings råd med Jan Thomas

Flot med fletninger

Et andet flot look der egner sig til hverdag, er en fletning.

Alt der holder håret på plads, vil fungere godt som en hverdagsfrisure. På den måde slipper du for at tænke på håret resten af dagen og lige nu er fletninger hot siger Jan Thomas.

Med lidt øvelse kan du måske endda lave en fiskebensfletning på dig selv. Hvis ikke, så kan du placere fletningen til en side og lade den hænge pænt nedover en skulder.

Det bedste ved et flettet hår er, at det er nemmere at flette jo mindre rent det er. Tilbring derfor 10 ekstra velfortjente minutter i sengen og drop hårvasken. En lille portion tørshampoo gør godt og giver samtidig håret den struktur, der skal til for at flette håret, så det holder hele dagen. forsikrer han.

Ekspress-styling

Men nogle gange må selv hverdagsfrisuren fikses hurtigt. Måske du har et vigtigt møde, en præsentation eller måske en date lige efter arbejde. Her er det godt at vide, at du kan nå meget bare på et kvarter.

En hurtig styling forudsætter, at du ikke vasker dit hår, eftersom du skal bruge tid på at tørre det, før du styler. siger Jan Thomas.

Med en tørshampoo og en glansspray, der beskytter håret mod varme, har du et godt udgangspunkt for at skabe et salonstylet look om morgen. Du vælger selv om du vil lave bløde lokker med et bølgejern, flotte krøller med et krøllejern eller helt glat hår med et glattejern.

Uanset så bør du føle dig flot. understreger Jan Thomas, og minder os om at der er flere hverdage end fridage og at du fortjener at stråle hver dag.


Skal du til fest? Jan Thomas har gode råd til, hvordan du kan style dit festhår.
Hårstylings råd med Jan Thomas

Få flere gode stylingsråd fra Jan Thomas

Sidst opdateret 04-08-16 12:52:30