Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Åbningstider:

Udvidet åbningstider i varehusene. Du vælger selv, hvornår du har tid til at handle. Vi har udvidet vores åbningstider i alle varehuse, for at give dig en mindre stresset jul. Sidste leveringsdag er mandag d.23. december.

Åbningstider for det valgte varehus:

Julegaveideer og julegaveønsker 2020
– Find en gave til alle dem, du holder af

Knap med teksten: Gaver til hende
Knap med teksten: Gaver til ham
Knap med teksten: Gaver til børn
Knap med teksten: Gaver til bedsteforældre
Knap med teksten: Gaver under
Knap med teksten: Gaver under
Knap med teksten: Gaver under

Vigtig information
– Så kommer julen lettest i hus

Klik og hent med Elgiganten

Bestil online, hent i butikken. En service lavet til kunden, der ikke kan vente. Find dit produkt online og hent i en butik efter dit ønske. Det kan du gøre helt frem til den 23. december.

Levering inden jul

Bring har sidste omdelingsdag onsdag d. 23. december inden jul, og derfor anbefaler vi at du bestiller senest søndag d. 20. december kl. 09:00, hvis din ordre skal leveres.

Prismatch

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket.

Koeb og byt dine julegave frem til 23. februar 2019

Julegaver kan byttes ved fremvisning af original kvittering eller byttebon. Varen skal være i ubrudt emballage og/eller plombering. Læs vores betingelser i henhold til "KØB OG PRØV"  

Annoncegaranti

Vi elsker glade kunder, og stræber altid efter at have gode tilbud, og have nok af dem. Derfor tilbyder vi annoncegaranti, som betyder, at du er sikret tilbuddet i hele den annoncerede periode.

Meld dig ind i kundeklubben og få masser af fordele

Bliv medlem af kundeklubben og få del i alle fordelene på én gang. Helt uden omkostninger! Hver måned får du rabatter på udvalgte produkter, og automatisk kvitteringen tilsendt på mail.