SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud - Find tilbuddene her!
SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud - Find tilbuddene her!
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Jul i Elgiganten

Julen er tilbage, og det er tid til at finde den perfekte julegave. Ønskelisterne er lange, og forventningerne er høje. I Elgiganten gør vi, hvad vi kan for, at du kan få en stressfri jul. Du får derfor udvidet returret på de gaver, du køber, og du kan selvfølgelig bestille gaverne online og hente dem i butikkerne. Her finder du vej til al den praktiske information, du har behov for, når du handler hos os. Du bliver desuden budt på vores juletema, julekampagner samt julegaveideer og julegaveønsker til hele familien. Glædelig jul.

Spil med i vores julekalender nu!

Fra d. 01/12 2019 til d. 24/12 2019 kan du hver dag vinde fede præmier i vores julekalender. Meld dig ind i vores kundeklub og deltag i julekalenderen med 24 præmier fra 1.499 kr. - 8.995 kr. Du kan altid melde dig ud igen via et afmeldingslink i nyhedsbrevene. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage i julekalenderen.

*Værdien er baseret på præmiernes værdi d. 23/11.

Læs konkurrencebetingelserne her

Bliv gratis medlem nu!

Et klubmedlemsskab er gratis og der er kun fordele som medlem. Returretten udvides fra de normale 30 dage til 50 dage. Man får en bred vifte af kundefordele såsom eksklusive tilbud, faste rabatter på populært tilbehør, samt kvitteringer og garantier modtages på mail. Se de mange fordele på elgiganten.dk/kundeklub