Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
KNOWHOW
Book tid til KnowHow i Elgiganten
BOOK TID HER TIL KNOWHOW

Vi hjælper dig hele vejen!
Priser: 30 minutter 399 og 60 minutter 599.
Har du allerede tilkøbt en supportaftale er hjælp i varehuset inkluderet i denne.Vi hjælper dig hele vejen!

KNOWHOWTM er alle de tjenester vi tilbyder vores kunder. Du kan få hjælp til montering, installation og tilpasning af dine produkter. Vi sørger også for, at indhold og kontakter bliver overført fra dit gamle til dit nye produkt, hvis du ønsker det. Hvis noget går galt og du har brug for støtte, så hjælper vi dig også med det.

Vi deler vores tjenester op i fire kategorier. 

LEVERING OG
MONTERING

Vi leverer og monterer dine nye produkter og tager de gamle med os tilbage, hvis du ønsker det. Fra du handler til du får varerne holder vi dig opdateret. Ønsker du levering ved døren, så ringer vi til dig senest en halv time, før vi kommer.

KLARGØRING OG
OPDATERING

Vi gør dit produkt klar til brug ud fra dine ønsker og personlige behov. Vi kan blandt andet overføre gammelt indhold, kode kanaler ind, tilkoble tilbehør samt opdatere og installere programmer.

HJÆLP OG
SUPPORT

Behøver du hjælp til tekniske problemer eller har du andre udfordringer med produkter, du har købt hos os? Vi bistår med alt fra telefonsupport til fjernstyring af produkterne, så du kan få hjælp dér, hvor det passer dig bedst.

TRYGHED OG
SERVICE

Undgå at miste gode minder eller vigtige dokumenter! Vi hjælper dig med forsikring af produkter, sikker sletning og lagring, enkel deling af indhold samt sikkerhedsprogrammer, som giver dig en tryggere, digital hverdag.

Fragt og levering