Se alle de vilde YELLOW DAYS TILBUD! | Vind din kvittering
Se alle de vilde YELLOW DAYS TILBUD! | Vind din kvittering
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Vi hjælper dig med at finde integrerede produkter til dit køkken

Vi hjælper dig med at finde integrerede produkter til dit køkken

Om du skal bygge køkkenet om, eller bare vil skifte en enkelt hvidevare ud, så er det en ide at se på integrerede løsninger, da de ofte giver et pænere helhedsudtryk. Hvad med f.eks. at skifte komfuret ud med en indbygningsovn og kogeplade? Hvidevarer til køkkenet kan dog ofte være en stor investering og det kan derfor være svært, at vide hvad man skal vælge. Vi har derfor samlet nogle nyttige tips og råd til, at hjælpe dig med at vælge.
Vi hjælper dig med at finde integrerede produkter til dit køkken

Hvilken størrelse?

Vi har mange forskellige kogeplader og det kan være vanskeligt at finde du af, hvilken du skal vælge. Det første du skal overveje, er hvor kogepladen skal placeres og hvor bred en kogeplade du har plads til. Den normale bredde på en kogeplade er 60 cm, men flere og flere ønsker en bredere løsning med enten 70, 80 eller 90cm. Jo bredere kogeplade du har, jo mere fleksibilitet får du. Hvis du ønsker en kogeplade, der er bredere end 60 cm, er det vigtigt at tjekke målene på dit køkken, og tjekke at du rent faktisk har plads til en bredere kogeplade.

Hvorfor vælge induktion

I dag vælger de fleste induktion, når kogepladen skal byttes ud. Induktion bruger et elektromagnetiskfelt til, at generer varme direkte til gryden eller panden. Induktionen giver op til 60% hurtigere opvarmning end ved en keramiskkogeplade. Den giver desuden en mere præcis temperatur og dermed en mere effektiv madlavning. Mange induktionskogeplader har fleksible zoner, der tilpasser sig størrelsen af den gryde eller pande, du ønsker at bruge. Ved mange induktionskogeplader kan du desuden kombinere flere zoner og lave en stor zone.

Se alle vores kogeplader med induktion

Gør som mesterkokkene og vælg gas

Det er de sidste mange år blevet mere og mere populært at vælge en gaskogeplade, enten som primærkilde eller som sekunddærkilde sammen med f.eks. induktion. Gas giver en mere præcis opvarmning og gør det muligt at afprøve mere avancerede opskrifter. Gas giver en umiddelbar varme og du kan derfor hurtigere komme i gang med madlavningen. Temperaturen kan reguleres meget nøjagtig og ændres på sekunder. Så ønsker du lidt ekstra lækkert til køkkenet, vil en kogeplade med gasblus være et godt valg.

Se alle vores kogeplader med gasblus

Monteringstips

Uanset hvilken kogeplade du vælger, anbefaler vi du bruger kvalificeret servicepersonale til monteringen. Takket være vores tjenester kan vi hjælpe dig med både levering og montering af kogeplade.

I Danmark bruger mange 380 volt installation til kogeplader, men med 230 volt udtræk. Når man benytter 380 volt skal monteringen udføres af en montør. Derudover leveres mange af vores kogeplader med et udenlandsstik, som ikke kan eller må bruges i Danmark. Derudover skal du være opmærksom på påkrævet udluftning under kogepladen, da kogeplade ikke må være i direkte kontakt med noget på undersiden. Der er derfor mange ting man skal have styr på ved montering, hvilket er grunden til, at vi anbefaler, du altid bruger en professionel montør til monteringen.

 Vi hjælper dig med at finde integrerede produkter til dit køkken

Fordele ved flere stegeovne

Skal du renovere dit køkken, bør du absolut vurdere, om du skal have mere end en ovn. Udover traditionelle ovne har vi et stort udvalg af dampovne, kompaktovne og mikrobølgeovne, der udvider mulighederne inden for madlavning. Er du en entusiastisk hobbykok, kan det være en ide med en med varmeskuffe. Med en varmeskuffe kan du varme både tallerkner og skåle til den ideelle serveringstemperatur. Enkelte modeller kan endda bruges til at tilberede mad ved lave temperature, da de kan få et temperatur op til 85 °C.

Få næringsrig mad med damp

Det er blevet mere og mere normalt at lave mad vha. damp. Tilberedningsmetoden er blevet brugt af professionelle kokke i årevis og du kan nu få dampovne i dit eget køkken! Vi har flere ovne, der kombinere varme og damp på en unik måde, der giver dig saftig kød og sprøde stegeskorper. Damp er en skånsom og sund tilberedningsmetode af dine råvarer, da metoden bevarer næringsstoffer og mineraler i en større grad end i en traditionel ovn.

Se vores ovne med damp

Smartere madlavning

Hvis du vil imponere venner og familie med god mad, bør du investere i en ovn med integreret stegetermometer. Når du indtaster en ønsket kernetemperatur, vil ovnen automatisk slukke, når temperaturen er opnået. For yderlig perfektion findes der ovne med automatiske stegeprogrammer. Alt du skal gøre er at sætte maden i ovnen, indstille vægten og vælge et passende program. Nemmere bliver det ikke.

Få oversigt over vores intelligente ovne

Pyrolyse gør rengøringen nemmere

Når du vælger ovn, er der flere ting, du bør tænkte på. Rengøringen er noget de fleste, ønsker at bruge så lidt tid på som muligt. Med pyrolyse rengøring kan du opnå en perfekt ren ovn, uden du skal gøre mere end at tørre efter med en klud. Ovnen varmes op til en temperatur, der forvandler fastbrændte madrester til aske, der derefter let kan fjernes med en fugtig klud.

Ovne med pyrolyse

Placering og montering

Alle traditionelle ovne kan placeres både i et højskab eller under køkkenbænken. Placerer du ovnen i et højskab, får du en mere ergonomisk arbejdsstilling og det bliver nemmere at følge stegeprocessen. Mikrobølgeovne og miniovne placeres bedst i et højskab, der har en nichehøjde der er enten 45 eller 38 cm.

Bliv klogere på vores tjeneste montering af ovn

Fra fritstående til integreret

Ønsker du at bytte dit fritstående komfur ud med en integreret ovn, har vi standardiserede køkkenmoduler fra vore køkkenmærke Epoq, der gør dette muligt. Tag kontakt med en af vores køkkensælgere så I sammen kan finde en elegant løsning.

Bestil gratis tegnetime hos en køkkensælger

Er du på udkig efter et nyt køkken? Du kan også få køkkeninspiration

Køb en integreret kaffemaskine

Vi hjælper dig med at finde integrerede produkter til dit køkken

Er du glad for kaffe? Hvis du først bygger dit køkken om, da kan det være en god ide at investere i en helautomatisk kaffemaskine. Vi har flere lækre modeller og med en god kaffemaskine i samme serie som din ovn og mikroovn, bliver helhedsindtrykket upåklageligt. Med en helautomatisk kaffemaskine slipper du for komplicerede tilpasninger – bare find den ønskede kaffevariant og nyd resultatet.

Se alle vores integrerede kaffemaskiner
Få hjælp til at vælge en integreret kaffemaskine 

Vælg opvaskemaskine baseret på dine behov

 Vi hjælper dig med at finde integrerede produkter til dit køkken

Når du skal vælge en ny opvaskemaskine, bør du overveje hvad din husholdning har brug for. Vi kommer stadig flere og flere ting ind i opvaskemaskinen og med en fleksibel indretning, kan du justere kurvene efter dit behov. De integrerede modeller i vores sortiment leveres uden køkkenfront og du må derfor montere denne efter monteringen af opvaskemaskinen. Skal opvaskemaskinen stå i et åbent køkken, er det en god ide at tænke på maskinens lydniveau. Med et lydniveau på under 45 db, vil du knap vide opvaskemaskinen er i gang.

Se alle integrerede opvaskemaskiner
Benyt dig af vores tjeneste montering af opvaskemaskine

Find den rette køling for dig

 Vi hjælper dig med at finde integrerede produkter til dit køkken

Almindelig køleskab og skuffekøleskab

Ved at udskifte det traditionelle køleskab med et skuffekøleskab, frigiver du plads og får samtidig adgang til mad og drikke på en nem tilgængelig måde. Dette er især smart for børn og folk der er funktionshæmmet. Har du behov for et køleskab med mere plads end i et skuffekøleskab, da har vi selvfølgelig et stort udvalg af integreret køleskabe.

Se alle skuffekøleskabe
Se alle integrerede køleskabe

 Vi hjælper dig med at finde integrerede produkter til dit køkken

Integreret kølefryseskab

På et integreret kølefryseskab kan man montere en almindelig skabsfront, så skabet går i et med resten af køkkenet. Flere kølefryseskabe i vores sortiment har specielt indbyggede zoner, der er med til at forlænge holdbarheden af dine madvarer.

Alle integrerede kølefryseskabe

 Vi hjælper dig med at finde integrerede produkter til dit køkken

Plaser vinen i en vinkøler

Vinentusiasten ved at vinen først kommer til sin ret, når de er blevet opbevaret på det rigtige måde. Med et integreret vinskab er dette nu muligt. Vi har vinskabe i alle størrelser og med flere temperaturzoner.

Alle vinkølere

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: