Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Finn den perfekte ventilatoren

Find den perfekte emhætte til dit køkken

Der findes mange forskellige emhætter på markedet i dag, og det kan være svært at finde den der passer bedst til dit køkken. Du skal både tænke på placeringen, funktioner, lydniveau, kapacitet og ikke mindst design og udseende.

Emhætten er en central del af dit køkken, og når du er på udkig efter en ny, er der visse ting, du bør have med i overvejelserne. I denne video finder du den information, du har behov for, når du skal have den perfekte emhætte til dit køkken.

Overskab

Skabsmonteret

Perfekt hvis du ønsker en stilren og pladsbesparende emhætte.

Vægmonteret

Vægmonteret

Monteres direkte på væggen og giver dit køkken et klassisk og stilfuldt præg.

Frithængende

Frithængende

Perfekt til køkkenøen og åbne køkkenløsninger.

Integreret i bordplade

Integreret i bordpladen

En strømlinet og moderne løsning - perfekt til køkkenøen

I loftet

Integreret i loftet

En diskret og effektiv løsning som styres med fjernbetjening

Emhætteguide

Vidste du at...

Emhættens motor: På de fleste emhætter befinder motoren sig inde i emhætten. Der findes også modeller som har en ekstern motor. På disse typer placeres motoren ofte i andre rum for at fjerne støjen.

Emhætteguide

Kapacitet: Hvor stor kapacitet emhætten skal have kommer først og fremmest an på rummets størrelse. En åben køkkenløsning kræver højere kapacitet. Vi anbefaler en kapacitet på mindst 500 m3/t for en gennemsnitlig husholdning.

Emhætteguide

Funktion: Forskellige typer emhætter kan have forskellige funktioner. Det mest almindelige i dag er med udtræk, hvor luften sendes du af huset.

Anbefalet lydniveau: Der findes ingen facit for hvilket niveau lyden bør ligge på. Hvis lydniveauet er vigtig for dig, anbefaler vi en emhætte med lydniveau på under 57 dB, som regnes for at være en stillegående emhætte.

Emhætteguide

Kulfilter: Der har været en stor udvikling inden for emhætter med kulfiltre de sidste år. Vidste du at du får kulfiltre som giver 90% kapacitet med en levetid på 10 år? Kulfiltre er også bedre en almindeligt udtræk til at fjerne lugt fra madlavningen.

Emhætteguide

Udluftning og rørtype: Ved udluftnings er det vigtig at tænke på hvad slags rørtype man vælger. Kringlede rør vil resultere i mere støj og dårligere kapacitet. Har du brug for vejledning til valg af emhætteløsning kan du komme forbi en af vores butikker og få hjælp.

Sidst opdateret 24-11-17 09:12:51