Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Vi leverer overalt i fastlands-Norge

Vi leverer dit nye Epoq-køkken hjem til dig

Det varer ikke længe, før du kan lave mad i dit drømmekøkken – for vi leverer dit nye Epoq køkken hjem til dig! På denne side kan du finde brugbar information omkring Elgigantens køkkenlevering, leveringstider og priser. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice eller køkkenpersonale i Elgiganten-butikkerne, hvis du har spørgsmål.

Læs mere om køkkenlevering

Vi leverer overalt i landet med undtagelse af øer uden en fastlandsforbindelse (vej/bro). Kontakt endelig vores kundeservice hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan levere hjem til dig. Tilføjelsen af køkkenlevering kan foretages, når bekræfter bestillingen af dit Epoq køkken i en af vores Elgiganten-butikker.

Et Epoq køkken er altid skræddersyet til dine behov og præferencer, og leveringstiden kan variere, alt efter hvilken køkkenløsning du har valgt. Leveringstiden for et alment køkken er 2 til 4 uger. Køkkener, der er bestilt med en brugerdefineret bordplade og/eller malede låger, har en længere leveringstid på ca. 4 til 6 uger.

Vores køkkenpersonale vil give en mere detaljeret redegørelse for hvilken leveringstid, du kan forvente.

Når du foretager bestillingen af dit køkken, modtager du en dato og et tidspunkt for leveringen. Skulle der forekomme ændringer i leveringstiden, så tager vi kontakt til dig. Ønsker du at ændre leveringstidspunktet, skal det ske ved at kontakte vores kundeservice mindst en uge før det aftale leveringstidspunkt.

På datoen for leveringen vil chaufføren ringe til dig 30 minutter før ankomst. Vi vil naturligvis gøre vores ypperste for at holde dig opdateret omkring mulige ændringer.

Elgiganten har faste priser for leveringen af et køkken, så du skal ikke frygte ubehagelige overraskelser. Du kan vælge, om du vil have dit køkken leveret ”Til kantsten” eller ”På Plads”.

Til kantsten 999 DKK

Hvis vælger du fragt og levering ”Til kantsten”, bærer vi dit køkken til første forhindring. Det kan være til din hoveddør, fortovskanten, porten eller lignende.

På Plads 1999 DKK

Hvis du har bestilt "På Plads", bærer vi køkkenet helt ind og placerer det, hvor du ønsker, forudsat du har gjort klar til placeringen.

Transporten af store objekter kan i værste tilfælde beskadige dit gulv. Derfor anbefaler vi, at du dækker det til. Vær også opmærksom på at leveringsfolkene af sikkerhedsmæssige årsager ikke må tage deres sko af.

Opdager du en fejl eller mangel ved varen, herunder kvantitative mangler og skader i forbindelse med leveringen, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Elgiganten og forklare, hvori manglen eller skaden består. Ved for sen reklamation bortfalder dit krav. Reklamation kan foretages ved at kontakte vores kundecenter eller ved henvendelse i et af vores varehuse.

Vi er her for at hjælpe

Har du spørgsmål til køkkenleveringen, så tag endelig kontakt til vores kundeservice. Vi kan ydermere tilbyde køkkenmontage via vores samarbejdspartner, så vi kan også hjælpe dig med at montere dit nye drømmekøkken eller bryggers. Vi er her for at hjælpe dig!

Pil med teksten: Gå til Epog forside
Med Epoqs klikmoduler samler du selv uden værktøj, skruer, søm eller lim

Click – monter køkkenet selv

Vi kan montere dit Epoq-køkken for dig

Montering

Leder du efter nyt køkken med montering? Det får du i Elgiganten. Vores Epoq-køkken kan du købe med professionel montering! Vi har her samlet alt, der er værd at vide om køkkenopsætning.

Bestil gratis tegnetime hos Elgiganten

Bestil gratis tegnetime hos Elgiganten

Her booker du 1,5 times køkken- eller bryggersplanlægning med en af vores køkkenspecialister i din Elgiganten-butik. Tjenesten er gratis og uden forpligtelser.