Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Vi hjælper dig med at montere dit køkken

Epoq køkkenmontering – vi hjælper dig

Leder du efter nyt køkken med montering? Elgiganten hjælper dig med at montere dit nye køkken eller bryggers fra Epoq. Professionelle køkkenmontører fra vores samarbejdspartner sikrer effektivt og til en konkurrencedygtig pris, at dit drømmekøkken bliver monteret korrekt. På denne side finder du brugbar information omkring vores monteringsservice. Med Epoq køkkenmontering skåner du dig selv.

Vi anbefaler, at der foretages en kontrolmåling

Før monteringen

Du har udvalgt dig dit drømmekøkken, og det er nu på tide med køkkenmonteringen. Vi anbefaler, at du benytter en professionel og autoriseret køkkenmontør, der har de nødvendige forsikringer. Elgiganten leverer professionel køkkenmontering via en samarbejdspartner. Og servicen kan bestilles i vores butikker, når du køber et nyt Epoq-køkken hos os.

Der er nogle få ting, du skal have i tankerne, før du bestiller nyt køkken inkl. montering. Du bør overveje, om du vil ændre selve dit køkkens udseende, eller om du vil lave den helt store renovering af hele køkkenområdet. Skal vægge, lofter og gulve renoveres? Et ujævnt gulv eller ujævne vægge kan påvirke køkkenmonteringen. Vi anbefaler, at der foretages en kontrolmåling, for at sikre at dit nye køkken passer perfekt ind, hvor det er tiltænkt. Denne service kan du bestille i vores butikker.


Husk på at der er brug for en blikkenslager og elektriker både før og efter montagen

Husk blikkenslageren og elektrikeren

Husk på at der er brug for en blikkenslager og elektriker – både før og efter køkkenopsætningen. Dette er nemlig ikke inkluderet i vores køkkenmontering. Sørg for at en autoriseret elektriker har installeret alle synlige såvel som skjulte strømstik, så komfuret og andre hvidevarer kan tilsluttes. Ligeledes skal alle stik til eksempelvis spotlys være klar til brug. Sørg også for at alle VVS-installationer er klargjorte og placeret korrekt, så eksempelvis vasken og opvaskemaskinen kan tilsluttes. Vand og afløb skal være udført af en autoriseret fagmand. Efter køkkenmonteringen skal en elektriker tilslutte hvidevarer, og en VVS-installatør skal tilslutte vand.

Vores samarbejdspartner kan tilbyde autoriseret vvs- og el-installation som en tilføjelsesservice. Prisen bestemmes efter opgavens omfang. Spørg endelig efter mere information i vores butikker.


Det gamle køkken skal være fjernet før montage

Sørg for at rummet er klargjort

Det gamle køkken skal være fjernet og rummet skal være gjort klar før køkkrnmontørerne ankommer. Ønsker du ikke selv af afmontere det gamle køkken, så kan du bestille vores samarbejdspartner til at gøre det for dig.

Vi anbefaler, at du ikke starter afmonteringen, før du har modtaget det nye køkken og undersøgt, hvorvidt alt er blevet leveret til dig. Køkkenet bliver installeret indenfor 2 uger efter leveringen. Du vælger den passende dato i butikken. Vi anbefaler dog, at du venter med køkkenmonteringen til et par dage efter leveringen, så du har tid til at afmontere det gamle køkken.

Husk også at beskytte gulvet og sørg for at have de nye køkkenelementer placeret i nærheden af køkkenet. Køkkenelementerne skal opbevares tørt og indendørs, så de ikke bliver udsat for fugt.


Vi monterer dit nye køkken til en konkurrencedygtig pris

Specialdesignet bordplade i sten

Har du bestilt en specialdesignet bordplade i sten med måleservice, vil bordpladen blive opmålt, når den nedre del af køkkenelementerne er blevet monteret. Derefter vil leverandøren levere og montere bordpladen.

Fleksibelt og konkurrencedygtigt

Køkkenmontering er en kompliceret opgave, men frygt ej. Vi kan montere dit nye køkken til en konkurrencedygtig pris. Vi har faste priser baseret på størrelsen af dit køkken, og vi tilbyder derudover en bred vifte af supplerende services såsom opmåling og fjernelse af emballage. Du kan vælge de ønskede tillægsservices fra vores udvalg, og vores køkkenrådgiver vil så udregne prisen og sikre, at du får en servicepakke, der er skræddersyet til dig. Så slap blot af og lad de professionelle montere dit drømmekøkken for dig!

Ønsker du at montere dit køkken selv?

Alle Epoq-køkkener og bryggers bliver leveret med en detaljeret brugsanvisning til, hvordan de skal monteres.

Hent vores monteringsmanual til køkken

Tips til dig, der selv skal sætte køkken op

Billede af håndtag, blandingsbatteri og skabslåger

Vi er til for at hjælpe

Har du spørgsmål omkring monteringen eller til hvilke services, du har brug for, så er du velkommen til at kontakte kundeservice. Vi er til for at hjælpe dig!

Bliv klogere på tjenesten Køkkenmontering

Har du allerede bestilt? Se vores tips til dig, som har bestilt køkkenmontering

Serviceydelse Pris
Samling og montering af 1 skab (Kun for hele køkkener) 899,- per skab
Integration af hvidevare 899,- per hvidevare
Montering af Avonit bordplader 899,- per bordplade
Montering af stenbordplader* 899,- per bordplade
Kontrolopmåling af køkken 1999,- per opmåling
Pil med teksten: Gå til Epog forside
Med Epoqs klikmoduler samler du selv uden værktøj, skruer, søm eller lim

Click – monter køkkenet selv

Ved at vælge Click-modulerne fra Epoq samler du selv uden værktøj, skruer og vaterpas. Det siger bare Click!

Trend-serien fra Epoq udstråler stil- og modebevisthed

Levering

Det varer ikke længe, før du kan lave mad i dit drømmekøkken – for vi leverer dit nye Epoq køkken hjem til dig! Her kan du finde brugbar information omkring Elgigantens køkkenlevering, leveringstider og priser.

Bestil gratis tegnetime hos Elgiganten

Bestil gratis tegnetime hos Elgiganten

Her booker du 1,5 times køkken- eller bryggersplanlægning med en af vores køkkenspecialister i din Elgiganten-butik. Tjenesten er gratis og uden forpligtelser.