Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Hvad mener vi med ”køkkener skabt til livet?”

Det at vise folk, at vi sætter pris på dem og lytter til dem, er måske det vigtigste, vi gør. For at vi sammen skal kunne finde de bedste løsninger til dit nye køkken, må vi spørge og undersøge. Det er vigtigt at tage hensyn til folks behov og livsstil.

Vi har forskellige behov, men vi ønsker alle et flot og velfungerende køkken. Køkkenets størrelse, og ikke mindst hvad du bruger det til, har stor betydning for, hvordan det kan komme til at se ud. Design og funktionalitet skal gå hånd i hånd, og hos Epoq kan du få begge dele!


En familie i Shaker Natural Oak-køkken

Køkkenet følger livets gang

Det er en kunst at visualisere hverdagen og sætte sig ind i andre mennesker livssituation. Et eksempel er børnefamilier i tidsbekneb. En god køkkenløsning kan gøre det nemmere for hele familien at være sammen.
Vi ser, at grænsen mellem rummene udviskes, og at det i dag er mere almindeligt, at man, uanset boligtype, vælger en åben løsning mellem køkken og stue. For at få en mere social løsning kan man vælge en køkkenø med barstole. Sådan en løsning skaber et socialt rum, som er tilrettelagt for alle typer aktiviteter.

En kvinde i Trend Envy køkken

Et puslespil

Et køkken er altid et puslespil. Hvad er der brug for? Hvad er der plads til?

Derfor har Epoq skabt en omfattende portefølje af puslespilsbrikker, som er tilpas fleksible til, at de kan passe til alt fra store huse på landet fra 70’erne til storbylejligheder på 20m2. Det ses blandt andet på skabsbredderne. Modulerne fås fra 120 cm og helt ned til 15 cm. Det giver mindre spildplads og mere opbevaringsplads.

Hvorfor vælge Epoq?:


  • Epoq er en af de mest tilgængelige køkkenspecialister i landet. Vi har butikker overalt i landet
  • Få leveret direkte til døren (på fastland, ellers spørg i din lokale Elgiganten butik)
  • Køkken designet til brug - vi har et bredt udvalg af funktionelle løsninger tilpasset køkkenlivet
  • Et bred udvalg af stile, farver og materialer, gør det muligt for dig at vælge lige præcis den køkkenfront, bordplade og køkkenvask til dig og dine behov
  • 25-års funktionsgaranti: Fordi vi ved, at køkkenet er det rum i boligen, som bliver udsat for mest slitage
  • Professionel køkkenkonsulenter guider dig igennem hele processen: book et tegnemøde her.
  • Med Epoq får du mere for pengene! Takket være smarte løsninger, kan vi levere kvalitet på budget. Læs mere!

Vælg din stil og tjek vores udvalg ud

Epoq Heritage Light Grey -kjøkken

Køkken til sommerhuset – dette bør du overveje

Vi har butikker over hele landet! Vælg om du vil tegne køkkenet til sommerhuset, der hvor du bor eller i den lokale Elgiganten-butik nær dit sommerhus. Læs mere om alt du har brug for at vide, inden du starter rejsen mod et nyt sommerhuskøkken!
Landligt køkken fra Epoq i serien Shaker Natural Oak

Har du en landlig, nordisk eller minimalistisk stil?

Der bliver renoveret som aldrig før, og der findes uendeligt mange muligheder, når det kommer til valg af farver, stiltyper og materialer til dit nye køkken. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige stil til køkkenet.
Epoq Trend Blue Grey

Fronter

Vi har et stort udvalg af fronter i forskellige stile og farver. Alle vores fronter kan bruges til både køkken og bryggers.

Vælg dit budget

Epoq Integra Steel Grey -køkken

Sådan renoverer du køkkenet for mindre end 30.000 kr.

Hvis du er fornuftig i valget af materialer, kan du spare tusindvis af kroner, og små detaljer kan udgøre en stor forskel i budgettet. Her finder du eksempler på køkkener for under 30.000 kr.
Epoq Black Ash køkken

Lækre løsninger på et medium budget

At renovere køkkenet behøver ikke være en krævende og dyr proces. Uanset om du har et specifikt køkken i tankerne, eller om du har brug for tips og inspiration, er vi her for at hjælpe dig. Her finder du tips til et køkken med et middel budget.
Epoq Steel Grey -køkken

Sådan får du et nyt køkken for 60.000 + kr

Små detaljer har meget at sige for køkkenets funktionalitet. Invester i smarte løsninger og hvidevarer med den nyeste teknologi. Vi har samlet nogle priseksempler på køkkener, som koster over DKK 60.000.

Vær opmærksom på detaljerne, for indersiden er vigtig:

Evoline Square80 stikkontakt

Funktionelle løsninger

Vi har et stort udvalg af funktionelle løsninger til køkken og bryggers. De fleste løsninger kommer i en række forskellige materialer og farver, og vi har også alternativer, når det kommer til prisklasser.
Epoq Steel Grey -køkken

Elegante og funktionelle stikkontakter til køkkenet

Godt design ligger ofte i detaljerne, og placeringen af stikkontakter er en vigtig del af planlægningen for både køkken og bryggers. Skræddersy dit køkken med stikkontakter, som sider lige præcis der, hvor du har brug for dem, og sørg for, at de matcher med resten.
Epoq Black Ash køkken

Smart køkkenindretning

Indretning afgør, hvor funktionelt et køkken bliver. Epoq har en række smarte køkkenløsninger, som giver dig meget skabsplads, og skuffer som ikke skuffer, når det kommer til design og brugervenlighed.

Læs mere om vores mange produkter her: