Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Køkkenindretning i mange farver

Epoq: Sådan får du et unikt køkken

Klassisk, moderne, trendy eller stilrent. Alt afhænger af materialerne og hvilket design, du vælger. Samtidigt med at det er sjovt, inspirerende og helt fantastisk at skulle have nyt køkken, kan det også være frustrerende, skræmmende og krævende. Men tag det blot helt roligt. Vi lover at hjælpe dig, så du får det helt rigtige køkken.

Køkkenindretning i sort

Fronter

Vi har et stort udvalg af modeller, træsorter og farver, så du kan få et køkken akkurat, som du vil have det. Med tanke på hvor længe man har det samme køkken, så er det praktisk at kunne udskifte fronter, hvis man fik lyst til fornyelse. Og derfor er Epoq-fronter nemme at udskifte.

Bordplader

Bordplader i massivt træ i quartz, laminat eller avonite – vi har den bordplade, der passer til dig. Flere af bordpladerne kan også leveres efter mål. Husk at bordpladen bør vælges med tanke på, hvordan den skal bruges, da der er forskel på, om man er en eller fem personer.


Hvid vask og vask i stål

Vask

Vi har vaske i forskellige størrelser og materialer, til indfældning, plalimning, underlimning og undermontering. Eller hvad med en vask i samme materiale som bordpladen? Kig endelig indenfor eller på nettet – vi er sikre på, at du finder noget, du kan lide.

Blandingsbatterier

Praktisk, trendy, stilfulde eller klassiske. Det de har det tilfælles, at de tåler kraftig brug og passer til resten af indretningen. Så kom forbi vores butikker eller kig på vores hjemmeside og vælg det, der passer dig bedst.

Håndtag og greb

Nogle siger, at håndtag og greb gør hele køkkenet. Derfor er det godt at have et stort udvalg. Traditionelle, moderne eller stilfuldt. Vi har løsninger, der passer til alle vores fronter og køkkenløsninger.

Pil med teksten: Gå til Epog forside

Læs mere om vores mange produkter: