Åbningsuge: Vi holder åbent og med udvidede åbningstider - se mere
Åbningsuge: Vi holder åbent og med udvidede åbningstider - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Elgiganten er mere end bare ting

Sådan hjælper vi vores kunder

Hos Elgiganten kan vi mere end bare at sælge elektronik og hvidevarer i alle størrelser. Vi kan hjælpe dig med alt fra fragt og levering hjem til dig, montering og installation til genopretning af billeder og filer, du måske troede var forsvundet eller slettet for evigt fra din computer. På denne side kan du læse mere om nogle af de mange kunder, vi har hjulpet gennem årene.
 Elgiganten er mere end bare ting

Elgigantens backup reddede forfatterens bog

En forfatter i panik over tabt bogmanuskript. En snarrådig medarbejder hos Elgiganten. Et drama med backup, ekstranummer og lykkelig slutning.

– Det føles utroligt godt at kunne hjælpe kunderne med at gå fra panik til glæde, siger Johnny Berlin, medarbejder i Elgigantens søsterbutik i Eskilstuna, Sverige.

På sit arbejde møder han stadig forvildede kunder med computere, der er brudt sammen eller gået i koks. Særligt godt husker han forfatteren, som ikke havde taget backup af sin bog. Og forlaget ventede.

Forfatteren kom ind i panik med en død PC.

– Det lykkedes mig hurtigt at finde manuskriptet, men hans computer kunne desværre ikke reddes, siger Johnny.

Vidste du, at du kan indlevere dine gamle produkter til genbrug hos Elgiganten?

Tog en løsning med backup

– Forfatteren kunne godt tænke sig at købe en ny computer hos Elgiganten og så få filerne overført til den. Det syntes Johnny var en god plan, og sådan blev det. Samtidig foreslog han, at forfatteren burde tegne en supportaftale med cloud-backup, hvis nu uheldet skulle ramme igen.

– Han fik virkelig valuta for pengene, griner Johnny. For det viste sig snart, at forfatteren skulle rammes af uheld igen...

Elgigantens backup reddede forfatterens bog

Endnu en død computer

Historien kunne være sluttet med en virkelig lettet forfatter, en fornøjet forlægger og Johnny smilende over at have hjulpet endnu en kunde. Men nogle måneder senere kommer forfatteren tilbage til Elgiganten i Eskilstuna.

Nu var den nye computer nemlig også død, og nok engang ventede forlæggeren på bogmanuskriptet. Denne gang var det nogle meget uforsigtige børnebørn, som havde tabt den bærbare computer på jorden og ødelagt harddisken. Problemet var let at løse for Johnny. Forfatteren havde jo en backup på Elgiganten Cloud. Backup-filerne blev lagt ind på en låne-computer, mens den ødelagte blev sendt til reparation.

Elgiganten laver reparationer - læs mere her

Elgigantens backup reddede forfatterens bog

Det er sjovt at hjælpe

Noget tid efter kom forfatteren forbi butikken igen. Ingenting var ødelagt, bogen var udgivet og han var utroligt glad.

– Det er sjovt at kunne hjælpe. Desuden er det udviklende for mig personligt. Der dukker jo stadig nye udfordringer og nye problemer op, der skal løses for kunderne, så jeg lærer noget nyt hele tiden. Bogen har jeg dog ikke læst – den var på spansk, siger Johnny Berlin.

Elgigantens backup reddede forfatterens bok
 Elgiganten er mere end bare ting

– Kunden græd af glæde, da vi reddede familiebillederne

Christian reddede familiens kæreste minder af asken. En smeltet computer var intet problem for Elgigantens reparations- og genopretningsteam.

– Det er en utroligt god følelse at være årsagen til, at nogen bliver så glade. Så føler jeg virkelig, at jeg har gjort en forskel, siger medarbejder Christian Gren Hansen.

Mange tror, at data er tabt, hvis man trykker ”delete”, computeren går i sort eller den brænder sammen. Sidstnævnte burde da i hvert fald være rigtigt, ikke sandt? Nej. Christian Gren Hansen fra Elgiganten i Horsens lader sig ikke stoppe af ild.

Kunden græd af glæde, da vi reddede familiebillederne

Computeren var smeltet

– Jeg kommer aldrig til at glemme kunden, der kom ind med en fuldstændigt sammensmeltet computer. Deres hus var brændt ned, og billeder fra brylluppet, graviditeter og børnenes opvækst var gemt på computeren, siger Christian. Sammen med kollegerne i Elgiganten begyndte han på den tilsyneladende umulige opgave med at reddede de uerstattelige billeder.

Sådan sikrer du dine billeder – vi hjælper dig med backup!

– Normalt arbejder vi med at flytte data fra gamle til nye computere, eller vi fremskaffer filer, som kunderne har slettet ved et uheld. Med den sammensmeltede computer stod vi overfor lidt af en udfordring, siger Christian Gren Hansen.

Kan alt repareres?

Med et så dårligt udgangspunkt kunne de ikke give kunden nogen løfter. Det eneste, teamet kunne love, var, at de ville gøre deres bedste. De klarede at adskille harddisken fra den deformerede klump, der engang var en computer – og harddisken havde naturlig nok set bedre dage. Til trods for dette lykkedes det Christian at genoprette de kære familieminder. Ikke ét billede var gået tabt i branden.

Defekt elektronik? Læs mere her om alt det, Elgiganten kan hjælpe dig med.

– Da jeg ringede med de gode nyheder, kunne kunden slet ikke holde op med græde. Efter lidt tid blev gråden til endeløs taknemmelighed, fortæller Christian.

Senere kom kunden forbi butikken med både kram, vin og en plante. Den dag i dag er den lykkelige kvinde fortsat fast kunde i Elgiganten.

– Vi nørder ved desværre ikke noget om planter, så den lever ikke længere. Familiens minder er derimod trygge. Kloge af skade valgte familien at købe en Tryghedsaftale hos Elgiganten, fortæller Christian.

 Elgiganten er mere end bare ting

Fik hjælp til installationen derhjemme

Da et ældre ægtepar havde behov for ekstra installationshjælp tog en ansat i Elgiganten på hjemmebesøg. I sin fritid. Det var bare lettest på den måde.

– Tilfredse kunder er vigtigt for mig, og den letteste løsning var at hjælpe dem efter job, fortæller Marcus Selberg.

Det at få ny teknologi til at virke kan være en udfordring for mange af os. Og så er det godt at vide, at hjælpen findes. Nogle gange kan der sågar vanke specialservice.

Marcus Selberg arbejder i Elgiganten Phonehouse i Luleå, Sverige. Dertil kom et ældre ægtepar, som gerne ville have internet derhjemme. I samråd med Marcus kom de frem til en pakke med både netværk og mobil, som passede deres behov. Lettere sagt end gjort.

Synes du også, at installering kan være vanskelig? Læs hvad vi i Elgiganten kan hjælpe dig med!

Vanskelig installation

Da det kom til installation og konfigurering blev det besværligt for det ældre ægtepar. Det var heller ikke så enkelt at forklare, hvordan alt skulle gøres over telefonen. For Marcus var løsningen klar:

– De var vældigt hyggelige og boede ikke langt fra butikken, så jeg bestemte mig for at tage hjem til dem. Jeg var færdig med min vagt, og det føltes som den bedste løsning, beretter han.

 Fik hjælp til installationen derhjemme

Sjovt at yde god service

Efter fyraften troppede Marcus op hjemme hos det ældre ægtepar. Han hjalp til med installering af mobil-router, sørgede for at alle enhederne kommunikerede rigtigt, og han bistod med at logge ind både her og der.

Hjælp til TV, mobil eller PC? Tjek tjenesterne, som gør det nemmere for dig at få mest muligt ud af dine produkter!

– Det var en smal sag. Enkelt for mig og meget nyttigt for dem. Jeg synes, det er sjovt med kunder, som kommer tilbage, og det gør de jo, fordi servicen er god. Jeg kan lide at danne gode kunderelationer, fortæller Marcus.

Ægteparret var naturligt nok meget tilfredse, og de blev ved med at vise deres taknemmelighed. Ikke bare ved at være faste kunder, men også med bagværk:

– Vi havde mere eller mindre en konstant leverance af nybagte boller i butikken mindst seks måneder efter, afslutter Marcus.

 Fik hjælp til installationen derhjemme
 Elgiganten er mere end bare ting

Købte et for lille TV – fik pengene tilbage

Hos Elgiganten har du fuld retturret i 30 dage – til stor glæde for kunden, som oplevede, at han havde købt et lille TV.

– Han måbede lidt og blev virkelig glad, da jeg fortalte, at han ville få alle sine penge tilbage, siger Tony Undrum fra Elkjøp, en af Elgigantens søsterbutikker, i Horten, Norge.

Hos Elgiganten får du nemlig hele 30 dages returret. Har du købt en vare, som du ikke er tilfreds med, kan du altså levere den tilbage og få refunderet hele beløbet. Dermed har du næsten tre uger længere tid til at blive bekendt med produktet end hos andre forhandlere.

Købte et for lille TV – fik pengene tilbage

Smukt med en fortrydelsesfrist

Man kan hurtigt komme til at lade sig rive med, når man shopper, og så fortryde sine køb senere. Især hvis man impulsshopper. Og hvad nu hvis produktet ikke svarer til forventningerne, eller hvis du pludselig får en spillekonsol i gave, lige efter du har købt en ny selv? I sådanne tilfælde er det smart med 30 dages returret.

Returretten hos Elgiganten gør det lettere at fortryde – læs mere om, hvad det indebærer her!

– Kunden havde købt et TV, han ikke var tilfreds med. Han syntes, det var lidt for lille og ville gerne købe et andet og større TV, fortæller Tony.

Det lille, nyindkøbte TV havde kunden tænkt sig at sælge på nettet. Han regnede af samme årsag ikke med, at han kunne sælge til samme værdi, som han havde købt for. Det var jo trods alt en brugt vare. Glæden blev derfor så meget større, da Tony kunne fortælle, at han bare kunne levere TV’et tilbage til Elgiganten.

– Han blev virkelig glad og tilfreds. Kunden vidste jo åbenbart ikke, at vi har 30 dages returret på køb. Dermed tog jeg TV’et tilbage, som var for lille, så han kunne købe sig et nyt og større i stedet, afslutter Tony Undrum.

Er dit nye TV for stort til din egen bil? Elgiganten sørger også for fragt og levering – læs mere her!