Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Betalingsalternativer

På denne side kan du se, hvilke betalingsmuligheder du har i Elgiganten – herunder også gavekort. Læs mere herunder, og så er du klar til at lægge varer i kurven i vores butikker såvel som online.

Betaling i Elgigantens varehuse

I vores butikker kan du betale med både kontanter, Dankort, VISA, MasterCard såvel som gavekort udstedt til Elgiganten. I de fleste butikker har du desuden mulighed for at betale med Apple Pay. Vi har også en finansieringsløsning, hvis du ønsker at udskyde betalingen eller delbetale via Santander.

Betaling på www.elgiganten.dk

I vores netbutik har vi også flere betalingsalternativer. Du kan betale med VISA, MasterCard og MobilePay såvel som gavekort udstedt til Elgiganten. Ligesom i vores butikker har vi også en finansieringsløsning, hvis du ønsker at udskyde betalingen eller delbetale via Santander.

Generelt om betaling online

Det skal være helt trygt at være kunde hos os. Derfor bruger vi et anerkendt betalingssystem. Desuden skal alle online betalinger godkendes med enten NemID eller SMS kode (to faktor godkendelse).

Med et VISA eller MasterCard betaler du enkelt ved at oplyse kortnummer, kortets udløbsdato og CVC-kode. Sidstnævnte er de tre sidste cifre på bagsiden af kortet. Herefter valideres købet enten via en engangs-pinkode på SMS eller med NemID (to faktor godkendelse). Ved betaling med kreditkort reserveres beløbet på din konto. Hvis du vælger at afbestille varen, fjerner vi reservationen, og pengene bliver igen tilgængelige for dig. Pengene bliver trukket fra din konto, når varerne, du har bestilt, afsendes fra vores lager.

Alle transaktioner krypteres og håndteres med høj grad af sikkerhed. Du løber derfor ingen risiko ved at betale med kort i vores netbutik.

Fandt du ikke det, du ledte efter?