Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Land Rover Explore - skabt til dine vilde eventyr

Land Rover Explore er en robust Android-telefon designet til folk, som lever og ånder for vilde eventyr og har brug for en telefon, der kan klare alt, hvad den udsættes for. Mobiltelefonen tåler enhver form for udendørs brug med exceptionel holdbarhed. Telefonens kvaliteter siger alt - batteri med fantastisk kapacitet, holdbar konstruktion, digital ViewRanger-guide og en lys 5 "Full HD touchskærm, der kan betjenes selv med handsker på eller med våde fingre. Land Rover Explore er den ultimative smartphone til vilde eventyr!
Smartphone to an active adventurer

Til den eventyrlystne

Er du en aktiv eventyrer, der nyder en udendørs livsstil eller er udelivet din legeplads på arbejdet? Så er denne mobiltelefon et godt valg for dig. Denne Land Rover Discovery-inspirerede smartphone er designet til at modstå alle forhold. Den har funktioner, der er vigtige for en aktiv udendørs livsstil, såsom startskærmen med et brugerdefineret udendørs oversigt, SOS-lommelygte og et kamera, der vil fungere under selv de værste tilstande.

Opdag en række pakker og tilbehør, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din Explore-telefon. Med inkluderet Adventure Pack får du topografisk kortlægning, et GPS-signal-boost og ekstra batteristyrke til din telefon. Derudover kan du få en praktisk cykelholder (fås separat).

 Vandtætte og holdbare Land Rover Explore

Vandtæt og holdbar

Land Rover Explore er designet specielt til udendørs brug, og takket være sin enestående holdbarhed kan du trygt bruge mobiltelefonen på alle dine eventyr. Den IP68-klassificerede smartphone er fuldt vandtæt og kan håndtere selv saltvand og ekstreme temperaturer, termiske chok, høj fugtighed, eksponering for vibrationer og tab fra 1,8 meter højde.

Land Rover Explore med stor batterikapacitet

Enestående batteri

I hjertet af Land Rover Explore smartphonen er et kraftigt 4000mAh batteri, der overlever weekenden uden opladning. Batteriet giver to dage med almindelig brug eller en hel dag med aktiviteter med konstant GPS Navigation, kortlægning aktiveret. Takket være den lange batterilevetid kan du nyde dine udendørs aktiviteter uden at bekymre dig om opladning.

 Smartphone med avancerede kortlægningsfunktioner

Kortlægning

Takket være den indbyggede ViewRanger-guide har du altid præcise kort af høj kvalitet til rådighed. Find nye ruter, spor pg stier - træde ud i verden og omfavn vildmarken. Du kan nemt gå fra en daglig smartphone-funktion til en dedikeret kortlægningsfunktionalitet. Mobiltelefonen understøtter også topografiske kort med meget detaljerede oplysninger om den aktuelle placering. Kortdownload tilgængelig i den inkluderede Adventure Pack.

Mobiltelefonens design er inspireret Land Rover Discovery

Design

Udforsk er en slidstærk, hårdfør telefon, der også er stilfuld. Designet i samarbejde med Land Rover gør smartphonen inspireret fra inderst til yderst af Land Rover Discovery. Telefonen afspejler elegant essensen af brandet. Denne smartphone passer til kontorlivet såvel som udendørslivet. eller nyder den store udendørs.

3,1
(15)
3 499
 
 
  • 5" Full HD ridsefri skærm
  • Vand-, støv, fryse- og faldsikker
  • 4.000 mAh batteri, inkl, Adventure Pack
Læs mere om Land Rover Explore outdoor smartphone
3,5
(2)
 
Sammenlign
Ikke tilgængelig
Udgået 
  • Telefoncover med cykelmount
  • Basemount eller 25-32 mm styr
  • Til Land Rover Explore smartphone
Læs mere om Land Rover Explore cykelmount-pakke