Alle vores varehuse har åbent for afhentning af bestillinger --> Læs mere
Alle vores varehuse har åbent for afhentning af bestillinger --> Læs mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Liebherr smartDevice

Få en GRATIS SmartDeviceBox

Du kan lige nu få en GRATIS SmartDeviceBox ved køb af et SmartDeviceReady køle- eller fryseskab fra Liebherr. Tilbuddet gælder ved køb i perioden 15.12.20 - 15.02.21. Registrer på witt.zone/liebherr-smartdevice t.o.m 31.03.21.

Teknologi, der gør hverdagen nemmere

SmartDevice er dit adgangskort til Smart Home med Liebherr. Du skal bruge følgende: Et køle- eller fryseapparat med SmartDevice-funktion, SmartDeviceBox og den tilhørende app. Du styrer dit køle- eller fryseapparat via SmartDevice-appen direkte på din smartphone eller tablet - nemt og bekvemt, lige meget hvor i verden du befinder sig. Du kan også åbne statusmeldinger på din smartphone som push-meddelelser om bl.a. åbnede døre.

Vores store partnernetværk, som Amazon Alexa, IFTTT eller Conrad Connect, giver dig desuden mulighed for at opnå en perfekt integration i dit Smart Home. Vi kontrollerer og udvider vores partnernetværk løbende, så du også kan benytte de nyeste tjenester og funktioner i fremtiden. Et eksempel: Hvis du har en Philips Hue, så kan du via det smarte lyssystem blive mindet om, at BottleTimer i din køle- og frysekombination er færdig, og at du nu skal tage de optimalt kølede flasker ud af frysedelen. Frostsprængte flasker hører dermed fortiden til. SmartDevice – større komfort i din hverdag.

Overblik over dine fordele:

  • Smart Home-integration
  • Omfattende funktioner takket være partnernetværket
  • Apparatstyring uafhængigt af, hvor du befinder dig
  • Kontrol af apparatets status i realtid
  • Meddelelser om status- og alarmmeldinger

SmartDevice-app

Download SmartDevice-appen. Den gratis app fås til operativsystemerne iOS og Android. Alle funktioner vises overskueligt, og betjeningen er nem og intuitiv.

Download til iOS

Download til Android

Liebherr smart app

SmartDevice virker med...

IFTTT - til Smart Home-viderekomne

Forbind dine apps og apparater med hinanden.

Det er blevet lørdag igen, og der skal købes ind til ugen. Indkøbsvognen er fyldt helt op. Nu drejer det sig om at få de friske fødevarer hjem hurtigst muligt. Dit køleskab hjælper dig allerede: For mens du har været en tur i supermarkedet, har dit Liebherr-apparat allerede aktiveret SuperCool-funktionen automatisk, så fødevarerne fra storindkøbet kan køles hurtigst muligt. Det er kun en af mange funktioner, som du kan anvende med SmartDevice og IFTTT.

IFTT logo
Conrad connect

CONRAD CONNECT - til Smart Home-entusiaster

Forbind dine apparater og apps, også selv om de stammer fra forskellige producenter. Solen skinner, der er tændt op i grillen – hvad mangler der? Selvfølgelig de kolde drikkevarer. Men det behøver du ikke længere tænke på i fremtiden. Så snart dit smarte termometer måler over 30 grader, sænkes køleskabstemperaturen automatisk med 2 °C.

Det betyder: Med Conrad Connect og SmartDevice har du mange forskellige muligheder for at integrere dit køle- eller fryseskal i dit Smart Home.