Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Live shopping: Besøg varehuset hjemmefra Live shopping: Besøg varehuset hjemmefra Live shopping: Besøg varehuset hjemmefra

LIVE SHOPPING
Få personlig vejledning via videochat

Vi ønsker at gøre det så nemt og enkelt for dig at handle på elgiganten.dk - uanset hvor du befinder dig. Med Live Shopping har du mulighed for at få personlig vejledning i en videochat med en af vores medarbejdere. De kan besvare dine spørgsmål og vise dig de produkter, du er interesseret i.
Live Shopping i Elgiganten

Se efter Live Shopping-ikonet

Når du er inde på et produkt, vil du kunne se Live Shopping-ikonet. Du kommer nemt i kontakt med en medarbejder ved at trykke på ikonet. Medarbejderen vil via videoen vise, guide og fortælle dig om produkterne. Du køber selv produkterne ved at komme dem i indkøbsvognen.Åbningstider

Vi er tilgængelige for dig gennem hele butikkens åbningstider:

Mandag - Fredag kl. 10:00-18:00

Lørdag - Søndag kl. 10:00-15:00Kvinde  liveshopper i Elgiganten på sin mobiltelefon

Det får du brug for...

Det eneste, du skal bruge til Live Shopping er:

  • Internetforbindelse
  • En enhed med mikrofon

Du vil kunne se os i varehuset, men vi kan ikke se dig.

Sådan gør du:

  1. Gå til det produkt eller den produkttype du søger hjælp til.
  2. Når du ser live shopping ikonet nede i venstre hjørne af skærmen, kan du klikke på ikonet og komme i direkte kontakt med en medarbejder, som kan hjælpe dig med din ordre.
  3. Vores specialister er klar til at hjælpe dig. Derfor vil du så vidt muligt altid komme i kontakt med en medarbejder, der er specialist inden for den produkttype, du ringer op fra.

Samme gode rådgivning

Du vil få den samme gode rådgivning i videosamtalen, som du får, når du selv handler i et af vores varehuse. Vi hjælper med fremvisning af produktet og giver dig gode råd om hvilket produkt, der passer dig og dit budget. Vi viser gerne forskellige produkter frem og fortæller om vores forskellige tjenester under videosamtalen.

Vi hjælper dig også med levering. Du kan som altid vælge mellem at få leveret til postkontor/butik eller hjemmelevering til opgang eller kantsten. Du kan også vælge at benytte Klik & Hent, hvor varen du køber, er klar til afhentning i dit lokale varehus efter en time. Uanset hvad du vælger, kan du nemt og sikkert betale via MobilePay eller kreditkort på din mobiltelefon. Du kan med foredel download NemID app'en, så du er klar til at foretage en betaling.

Live Shopping er ment for dig, der ønsker at købe et nyt produkt, og som har brug for hjælp. Har du spørgsmål vedrørende et tidligere køb, så beder vi dig om at kontakte kundeservice her.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Nej, du er helt anonym - og du skal ikke dele dine data. Dataene vises hverken eller lagres.

Tjenesten giver dig eksperthjælp mens du handler online. Du får en oplevelse af at være tilstede i butikken. Du kan se på produkterne, gå rundt i butikken og vælge de produkterne du vil zoome ind på.

Hvis du har spørgsmål direkte til et køb, ønsker status på en bestilling eller har problemer med et produkt beder vi om at kontakte kundeservice her.

Se alle vores services