Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Live shopping i Elgiganten

LIVE SHOPPING
Besøg dit lokale varehus uden selv at være der

Vi tilbyder nu en helt ny tjeneste - LIVE SHOPPING - hvor vores medarbejdere via videosamtale viser og rådgiver dig om de produkter, du er interesseret i. Det hele foregår online, fra det sted du er. Tjenesten er perfekt til dig, som ikke selv har mulighed for at besøge dit lokale varehus, men ønsker råd og vejledning om produktet, inden du køber. Og vi hjælper dig naturligvis gennem hele købsprocessen.

Sådan booker du en tid

  1. I bookingkalenderen vælger du den kategori, du skal have hjælp til og booker en tid, der passer dig
  2. Efterfølgende vil du modtage en bekræftelse på mail
  3. Inden mødet får du tilsendt et link på mail, som kobler dig på videomødet
  4. For at videosamtalen skal fungere bedst muligt, skal du have downloadet MS Teams appen enten på computer eller mobil inden mødet. Du downloader Microsoft Teams her
Book LIVE shopping her

Samme gode rådgivning

Du vil få den samme gode rådgivning i videosamtalen, som du får, når du selv handler i et af vores varehuse. Vi hjælper med fremvisning af produktet og giver dig gode råd om hvilket produkt, der passer dig og dit budget. Vi viser gerne forskellige produkter frem og fortæller om vores forskellige tjenester under videosamtalen.

Vi hjælper dig også med levering. Du kan som altid vælge mellem at få leveret til postkontor/butik eller hjemmelevering til opgang eller kantsten. Du kan også vælge at benytte Klik & Hent, hvor varen du køber, er klar til afhentning i dit lokale varehus efter en time. Uanset hvad du vælger, kan du nemt og sikkert betale via MobilePay på din mobiltelefon.