Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Logitech MX Anywhere 2S og MX Master 2S giver total kontrol

Med Logitech MX Anywhere 2S og MX Master 2S får du en trådløs mus, der er taget ud af fremtiden. Med de smarte computermuse kan du kontrollere flere PC’er på samme tid, flytte filer og data mellem enheder og glæde dig over den utrolige kontrol du får, samt den lange batteritid.
Logitech MX Anywhere 2S - perfekt til superbrugeren

MX Anywhere 2S - perfekt til superbrugeren

Logitech MX Anywhere 2S er en utrolig avancerede trådløse mus og er derfor perfekt til dig som er superbruger. Logitech FLOW lader dig tage kontrollen over flere PC’er på én gang, så du f.eks. kan flytte filer fra en enhed til en anden. Hurtig scrolling gør, at du nemt kommer igennem lange dokumenter og med et fuldt opladt batteri får du hele to måneders brug. En hurtig opladning på 3 minutter giver dig nok strøm til en hel dag. Arbejd med højpræcisions sporing og tag fuld kontrol.

Logitech MX Master 2S er den ultimative præcisionsmus” title=

MX Master 2S - ultimativ præcisionsmus

For dig der er superbruger, så vil MX Master 2S være den ultimative præcisionsmus. Musen er udstyret med Logitech FLOW-teknologien, så du kan arbejde og flytte dokumenter fra en enhed til en anden, samt styre op til 3 enheder på én gang. Scroller hjulet gør det nemt at scrolle gennem lange dokumenter og musen vil automatisk bytte mellem klik-til-klik og lynhurtig scrolling. Det genopladelige batteri holder i op til 2 måneder og ligesom med Anywhere 2S kan du oplade den i 3 minutter og få en hel dags brug.

Vi er mere end bare elektronik

Hos Elgiganten stræber vi efter at være dit førstevalg og vise at du kan stole på os. For os handler det lige så meget om hvad der sker efter købet som under købet. Elgiganten handler om mere end bare elektronik. Elgiganten handler om dig.

 Få support til din computer

Supportaftale til computer

Få en problemfri computerhverdag med vores Knowhow-tjenester. Med en supportaftale installerer vi computeren på samme måde som ved klargøring. I tillæg får du ubegrænset support i hele aftaleperioden.

Fandt du ikke det du ledte efter? Læs mere her:

Sidst opdateret 11-07-17 13:50:33