Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Aarhus Strøget åbningsfest

Velkommen til åbningsfest i Aarhus

Elgiganten slår dørene op til en topmoderne og nyistandsat 1400 m2 stor city-butik på Søndergade 30 i Aarhus. Det fejrer vi med en gigantisk åbningsfest med masser af vilde tilbud.

Vi slår dørene op fredag d. 22. juni kl. 7 og serverer morgenbrød og kaffe til alle morgenfriske kunder. Festen fortsætter til kl. 20 om fredagen - samt resten af weekenden.

OBS: Gratis levering til kantsten på alle fladskærme og hvidevarer!

Praktisk information

Tilbuddene gælder fra fredag d. 22. juni fra kl. 7 og hele weekenden - kun i Elgiganten Aarhus Strøget. Vær opmærksom på at der er et begrænset antal af de enkelte tilbud, og at der kun må købes 1 stk. af hvert tilbud pr. kunde.

Vi glæder os meget til at tage imod jer! Se butikken på et kort her.

Åbningstider

Fredag 07:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag 10:00 - 16:00

Vi er klar til at hjælpe dig

På åbningsdagen fredag d. 22. fra kl. 07:00 sidder vi også klar til at svare på spørgsmål, og hjælpe dig via telefonen Ring: 70 80 70 70
Husk at selve åbningstilbuddene kun kan købes i butikken i Aarhus Strøget, og ikke over telefonen eller vores hjemmeside.


GAMING EVENTS i GAMING OMRÅDET

PIXEL TV
Fredag den 22/6

Thomas Bense fra Pixel.Tv og Go´Morgen Danmark kommer forbi og filmer indslag fra gaming området.

Følg med i streamen fra kl. 06:30 til kl. 12 for din mulighed for at finde fede Giveaways. Du kan se med på fb.com/elgiganten gamer og Pixel.tv

COPENHAGEN FLAMES
Lørdag den 23/6

Copenhagen Flames kommer forbi vores nye lækre Gaming afdeling, og prøver kræfter med det populære spil Fortnite, og i fællesskab med dem har mulighed for at opnå #1 Victory Royale

JERN
Fredag den 29/6

Kom og lær CS med JERN - Andreas Hjort Thomsen, bedre kendt som JERN. Fra programmet tæv din Teenager og CS:GO vært på DR3. Kommer forbi Aarhus butikken Fredag den 29/6 fra kl. 12 til 18 og vil hjælpe dig med at blive bedre til dit CS:GO game. Så kom og lær CS med JERN!


Tilbuddene til åbningsfesten gælder kun i Elgiganten Aarhus Strøget. Der må maks. købes 1 stk. af hvert åbningstilbud pr. kunde. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, tryk- og billedfejl samt leveringssvigt. Tilbuddene gælder fra d. 22. juni t.o.m. d. 24. juni eller indtil det annoncerede antal er solgt.