Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Dame med baby i et rent hjem

Rens luften for støv og pollen

Pollensæsonen kan være en prøvelse for mange. Og nogle år begynder den særligt tidligt og varer endnu længere! Store dele af befolkningen nyser løs, når bladene springer ud og græsset spirer. Det er næsten umuligt at slippe helt for pollen, også derhjemme, men vi vil gerne hjælpe. Vi har rengøringsprodukter, luftrensere og affugtere, der gør dit indeklima meget bedre.
Luftrenser fra Dyson

Rens luften indenfor

For mange indebærer foråret nys, kløende øjne og slaphed. Selv om mange pollenallergikere forsøger at holde sig indendørs, er det ikke altid, at symptomerne forsvinder alligevel. Luften i hjemmet forurenes af partikler, som vi tager med ind udefra. Desuden kommer pollen og støv igennem åbne vinduer og ventiler. På visse tider af døgnet kan luften i hjemmet faktisk blive mere forurenet af pollen og støv end luften uden for huset.

For at få bedre indeklima kan du bruge en affugter og en luftrenser. Affugteren fjerner luftfugtighed og reducerer dermed risikoen for svampevækst og mug hjemme. En luftrenser renser effektivt luften for bakterier, virus og pollen for at give et sundere indeklima. Luftrenseren kan placeres i det rum, du befinder dig mest i – såsom soveværelset – og vil dermed føre til færre allergiproblemer om natten.

Læs her mere om hvordan du kan forbedre luftkvaliteten i hjemmet.

Braava Jet 240

Et rent hjem giver bedre luft

Det er vigtigt at støvsuge nøje og ofte, hvis du vil undgå pollen indenfor. En god støvsuger er i stand til at fjerne størstedelen af allergenerne, og en tør mikrofiberklud er alt du behøver for at sikre, at det resterende skidt også bliver fjernet. Brugen af en moppe bør spares til mere specielle tilfælde.

Læs mere om hvordan en ledningsfri støvsuger kan redde dagen her.

Et andet godt alternativ til at holde gulvet rent, uden at bruge for meget vand, er Kärchers FC 5 Premium gulvvasker. Den fungerer som en gulvvasker og en støvsuger og efteralder gulvene rene og frie for støv.

Ønsker du i højere grad at overlade jobbet til nogle andre, så lad os introducere dig til robotten, som med glæde vasker dit gulv. Gulvmopperobotten Braava Jet 240 sørger for et pletfrit gulv, så du ikke skal bekymre dig om hverken pletter eller støv. Du skal blot komme vand på maskinen og tænde for den, så klarer den resten.