Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Altid god lyd hos Elgiganten

Lyd er ikke bare lyd, og lyd skal opleves på forskellige måder. Om du er på udkig efter en bedre lyd til dine TV-oplevelser, om du skal havde en højtaler du skal kunne tage med dig, eller du leder efter et par nye høretelefoner, så kig ikke videre – Elgiganten har det hele.

Bærbare og trådløse højtalere

Bærbare og trådløse højtalere 

Om du bare ikke vil havde synlige ledninger fra dine højtalere, eller du vil havde din højtaler med på farten, så er en trådløs eller bærbar højtaler lige noget for dig. En trådløs højtaler giver dig frihed til at høre musik lige hvor og hvornår det passer dig, og da mange af dem har batterier, der holder omkring 10 timer eller mere, skal du ikke bekymre dig om, at den gode stemning må stoppe pga. manglende musik. Se vores store udvalg af bærbare og trådløse højtalere eller læs mere om vores mange bærbare og trådløse højtalere her:


Soundbar og Hjemmebiograf

Soundbar og Hjemmebiograf

Hvem kunne ikke tænkte sig at få en biografoplevelse derhjemme? Gode højtalere giver dig de bedste oplevelser. Med et hjemmebiografanlæg er det muligt at opnå den fulde lydeffekt når du ser film, koncerter eller spiller spil. Har du til gengæld ikke meget plads så er en soundbar et godt alternativ, hvis du gerne vil forbedre lyden på dit TV. I en soundbar er teknologien fra surrounden placeret i en lang højtaler, som nemt placeres diskret under TV’et. Med en soundbar oplever du en god lyd uden, at skulle investere i store anlæg og have ledninger gennem hele stuen. Se vores store udvalg af soundbar og hjemmebiografer her eller læs mere om soundbar og hjemmebiograf her:

Hovedtelefoner

Hovedtelefoner

Er der noget bedre end at høre musik når du er på farten? At lukke verden ude og begrave dig i en god playliste eller lydbog. Om du skal bruge hovedtelefoner til gaming eller løbeturen så har vi hos Elgiganten lige de hovedtelefoner der passer til dig. Vi har endda hovedtelefoner der kan lukke al lyd ude – smart hvis du f.eks. vil havde ro på en flyvetur. Se vores store udvalg af hovedtelefoner eller læs mere her:

Radio

Radio

En radio er ikke bare en radio mere. Udover de traditionelle radioer der har DAB og FM findes der nu internetradioer. En internetradio giver dig adgang til alle de radiostationer der findes på nettet. Udforsk nemt nye radiostationer fra f.eks. England eller USA. Læs mere om radioer eller se vores udvalg af radioer her.

Elsker du lyd lige så meget som vi gør i Elgiganten? Så læs med her. Lyd er ikke bare lyd, og lyd skal opleves på forskellige måder. Om du er på udkig efter en bedre lyd til dine TV-oplevelser i form af soundbar eller hjemmebiograf (Home Cinema), om du skal havde en bærbar højttaler du skal kunne tage med dig, en trådløs højtaler til stuen eller du leder efter et par nye høretelefoner eller måske en klassisk radio, så kig ikke videre – Elgiganten har det hele.

Sidst opdateret 20-01-16 19:59:10