Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Spind og vind med Elgiganten

Konkurrencebetingelserne

Generelle vilkår og deltagelse i kampagnen Udbyder af skrabe kampagne er:
Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16
2300 København S
Telefon: 70807070
CVR: 17237977

Sådan deltager du
Klik på deltag og udfyld navn, email og evt. adresse samt telefonnummer. Du kan kun deltage i konkurrencen en gang og konkurrencen er ikke købsbetinget.
Ansatte i Elgiganten eller medlemmer af dennes familie må ikke deltage i konkurrencerne. Konkurrencen løber fra '12/03/2018 12:00' til '01/04/2018 23:59'.

Udtrækning af vindere
Hvorvidt der er gevinst eller ej, afhænger af hvor hjulet stopper. En eventuel lodtrækning blandt deltagere, foregår den dag hvor kampagnen slutter. Hvis du vinder modtager du en mail med information om gevinsten. Ved at deltage i konkurrencen accepteres det, at Elgiganten må offentliggøre navn og by på vinderen/vinderne på de medier Elgiganten anvender. Vinderne modtager deres præmie umiddelbart efter, at de har fået at vide, at de har vundet. Det kan forekomme på gevinster at der vil være en tidsfrist for indløsning eller afhentning af præmier.

Præmier
Der er i alt 4 gevinster i konkurrencen. Du kan se præmieoversigten under gevinster Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Deltagelsen er gratis, og hver person kan kun deltage en gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og e-mail adresse medfører udelukkelse fra konkurrencen.

Brug af persondata
Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontakt oplysninger De oplysninger, som afgivet i forbindelse med kampagnen, vil blive brugt i forbindelse hermed. Yderligere kan dine oplysninger bruges til at kontakte dig med henblik på markedsføring for virksomhedens varer og tjenesteydelser. Markedsføringen kan ske via e-mail, opkald eller sms-beskeder. Det er altid muligt at frabede sig fremtidige henvendelser fra virksomheden ved at tage kontakt til denne. Elgiganten er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv. Alle personlige data som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold. Data opbevares kun så længe, der er saglig grund hertil. Du har ret til indsigt i den data, der er registreret om dig. Henvendelse sker til Elgiganten .

Giv samtykke til at modtage målrettet markedsføring fra Elgiganten og deltag samtidig i lykkehjulet.
Hovedpræmien er en Sage espressomaskine til en værdi af 5999 kr. Derudover kan du vinde 3x1 stk. Sous Vide stick til en værdi af 1799 kr.
Du kan altid afmelde dig igen via et afmeldingslink i nyhedsbrevene. Konkurrencen løber fra 12/03/2018 til 1/04/2018.
Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage i konkurrencen

Læs konkurrencebetingelserne her