Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Makro
 Makro
 Makro

Makrofotografering

Makrofotografering, eller nærbilledefotografering, er fotografering af små detaljer såsom planter eller objekter. Makrofotografering kræver blandt andet et lyst makroobjektiv, en stabil trefod og tålmodighed. Læs mere om råd til at komme i gang med makrofotografering her.

Tilbehør til makrofotografering

Objektiver

Makro-objektivet er den vigtigste del af tilbehøret til nærbilledefotografering. Der findes også måder at tage makrobilleder uden et makro-objektiver, men for at få de bedste resultater, er det særlige objektiv en fantastisk investering til dit makrobillede.

Close-up Filters

Close-up filtre monteres foran dit standardobjektiv og fungerer som korrigerende objektiv, der gør det muligt for det at fokusere tættere end dets mindste standardfokusafstand. Dette giver dig mulighed for at komme tættere på et emne og oprette makrobilleder.

Begyndertips til makrofotografering

Trebenede stativer

Til at sikre skarpe og fokuserede makrobilleder bør du sætte dit kamera på en trefod. Uanset hvor rolige hænder, du har, vil de aldrig kunne sikre den samme stabilitet, som et trebenet stativ kan.

Tålmodighed

Tålmodighed er nødvendig, når makrobilleder skal tages uden for kontrollerede omgivelser som en studie. Dyr har generelt svært ved at posere, vinden får blomster til at svaje. Vær tålmodig og klar til at udløse, når muligheden melder sig.

Hvad vil du tage billede af?

Kameraguide
 Kameraguide
 Kameraguide
 Kameraguide
 Kameraguide
 Kameraguide