Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Marshall multiroom-højttalere

Marshall multiroom-højttalere

Marshalls trådløse multiroomsystem leverer enestående lyd til hele hjemmet, og du kan lytte til den samme sang overalt eller vælge individuelle sange i hvert rum. Du kobler højttalerne til via indbygget Chromecast, Spotify Connect, Airplay eller Bluetooth.
Marshall sorte højttalere
Marshall Acton højttaler

Marshall Acton

Acton er muligvis kompakt, men lyden er intet mindre end storslået. Den giver en afbalanceret, kraftig lydoplevelse, samtidig med at den passer ind på de mindste hylder, hvilket gør den perfekt til små rum.

Marshall Stanmore

Stanmore er den mest alsidige højttaler i Marshall-serien og passer perfekt til alle rum, store som små. Stanmore leverer højydelseslyd, som er synonymt med Marshall-navnet. Den producerer ren og præcis lyd, selv på de højeste niveauer, takket være de avancerede komponenter på indersiden af denne musikmaskine.

Marshall Woburn

Den største højttaler fra Marshall, Woburn, giver robust lyd og har et udseende som gør den til et perfekt midtpunkt i selv det største rum eller perfekt til selv de mest kræsne ører. Woburn træffer høje diskanter rent, håndterer let lav bas og har et klart, livagtigt mellemområde. Dual 5,25" bashøjttalere kombineret med en styrke på totalt 110 watt har en dundrende effekt på dine sanser, mens det klassiske Marshall-design holder opmærksomheden.

 Marshall Acton
Marshall Stanmore

Fandt du ikke det, du ledte efter? Læs mere her: