Læs vores FAQ om Klik&Hent, åbningstider, muligheder for reklamation og meget andet her
Læs vores FAQ om Klik&Hent, åbningstider, muligheder for reklamation og meget andet her.
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Det behøver ikke koste en formue at få et smart hjem

Smart Home til en pris i mellemklassen

I de seneste år er smart home teknologi gået fra at være ultramoderne og eksklusivt til at være tilgængeligt for alle. I denne artikel vil vi vise, hvordan du kan gøre dit hjem smart til samme pris som et godt TV.

Selv på et stramt budget kan du få smarte produkter, der kan hjælpe dig med at effektivisere din hverdag og gøre den nemmere. Er du villig til at bruge lidt mere, så kan du gøre meget mere, når det kommer til personliggørelse, så du får en endnu bedre følelse af, hvordan det føles at kontrollere dit hjem med din stemme eller fingerspidserne.

Vi kommer her med nogle råd til, hvad du skal overveje, når du investerer i et smart hjem. Efterfulgt af forslag til tre forskellige smarte opsætninger, der passer til en pris i mellemklassen.

Overveje smarte assistenter og mesh-netværk

Hvis du vil investere i et smart hjem, så er en smart assistent helt klart pengene værd. Google Home eller Google Home Mini er det mest almindelige valg – med Google Home værende sin lillebror en smule overlegen ved afspilning af musik. Dog er det vigtigt at huske, at flere og flere smart højttalere kommer med Google Assistant, hvilket kan give dig en smart assistent i endnu bedre lydsystemer.

Ønsker du et mere omfattende smart hjem, så kan det være en god idé at opgradere til et mesh-netværk. Det leverer en uforlignelig netværksdækning, stabilitet og sikkerhed - alt sammen vigtige elementer i et smart hjem.

Forslag, ikke krav

Vi har nedenfor kommet med nogle forslag til opsætninger af smarte hjem med en pris i mellemklassen. De centrerer omkring forskellige temaer og produkter, som vi synes, passer godt sammen. Men de er på ingen måde den eneste måde, hvorpå du kan skabe dig et smart hjem til en pris i mellemklassen.

Det er vigtig hele tiden at fokusere på dine behov og præferencer, når du kigger på smarte produkter, da det kan være, at du ønsker at blande forskellige elementer fra kategorier som smart belysning, underholdning og sikkerhed.

Under alle omstændigheder finder du hvert fald nedenfor nogle kombinationer, som vi synes, passer godt sammen. Har du brug for hjælp eller mere info omkring smart home, så skal du endelig spørge os i din lokale butik eller tage kontakt til kundeservice.

Gør dit hjem mere effektivt

1. alternativ: Den personlige og effektive all-rounder

Anbefalet indkøbsliste: Philips Hue, smarte termostater fra Mill eller Adax, Chromecast, Google Home.

3,1
(29)
320
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (100+)  
  • Caster medier til dit TV
  • Dual-band wi-fi-ac
  • Forbindes gennem HDMI
Læs mere om Chromecast (3. gen.)

Dette er lidt af en all-rounder, der kombinerer nogle af de bedste egenskaber fra smarte produkter fra alle kategorier.

Et startersæt til smart belysning - såsom Philips Hue - giver dig fuld kontrol over lyset i dit hjem. Og med fuld kontrol mener vi fuld kontrol: Tænd og sluk det med din stemme (via Google Assistant) eller via appen på din telefon. Du kan skifte temperatur og sågar farve (afhængig af hvilke pærer du bruger), så det passer til stemningen og dit humør. Du kan også oprette automatiske indstillinger, der eksempelvis skifter over til en mere afslappende belysning i løbet af aftenen, eller som nænsomt vækker dig med en simuleret solopgang om morgenen.

Smarte termostater og stik fra Mill eller Adax giver dig kontrol over din varme. Indstil varmen til at aktivere og slukke på bestemte tidspunkter, fjernstyr din varme osv., så du kan opnå en mere effektiv brug af varmen. Et par smarte stik kan der også blive plads til, og dem kan du tilslutte til de enheder, som bruger meget strøm. Dermed kan du styre deres strømforbrug og reducere din elregning (og samtidig gøre lidt godt for miljøet).

Slut af med en Chromecast, der lader dig streame stort set alt til dit TV – helt uden besvær. Og med Google Home får du mulighed for at styre det hele med stemmen. Dette giver dig til sammen gode, smarte løsninger til mange af de vigtigste dele af dit hjem.

Gør dit hjem mere rent og sundere

2. alternativ: Det sikre, rene og sunde smart home

Anbefalet indkøbsliste: Yale Doorman - smart dørlås, Ring Video Doorbell - smart dårklokke, iRobot Roomba robotstøvsuger, Netatmo Healthy Home Coach.

At føle sig godt tilpas er mere end bare lys og varme. Det indebærer også et sikkert, rent og sundt hjem. Og også her kan de smarte produkter hjælpe. Smart sikkerhedsudstyr lader dig kontrollere, hvem der kommer og går, smarte sensorer kan måle indeklimaet og en robotstøvsuger kan hjælpe med at holde dit hjem rent.

En kombination af En smart dørlås og videodørklokke giver dig til enhver tid et komplet overblik over, hvem der er ved din dør – og lader dig bestemme, hvordan du vil reagere på det. Med en smartdørlås bliver nøgler overflødige. Låsen åbnes med en kode i stedet. Du kan oprette unikke PIN-koder til hver person i din familie, og du kan lave midlertidige koder til eksempelvis håndværkerne eller naboen. Dermed behøver du ikke længere blive hjemme fra arbejde eller overgive dine nøgler til fremmede.

Nu hvor der er styr på udvendige sikkerhed, kan vi bevæge os indenfor. Hvornår skænkede du sidst luftkvaliteten en tanke? De fleste af os tænker først på luftkvaliteten, efter det er for sent. Med smarte indeklimasensorer som f.eks. Netatmo Healthy Home Coach, bliver du øjeblikkeligt informeret om vigtige parametre som luftkvalitet eller luftfugtighed. Ved en mere direkte trussel som brand, kan en smart brandalarm sikre, at du altid bliver advaret i tide - uanset hvor du er.

Og dit hjem bliver naturligvis væsentligt mere behageligt, hvis det er rent. En smart robotstøvsuger som iRobot Roomba kan hjælpe dig med dette, uden at du behøver at gøre noget selv.

Nyd underholdning i alle rum

3. alternativ: Den totale underholdningsmaskine

Anbefalet indkøbsliste: Google Home, Chromecast, Google WiFi og to eller tre Sonos One højttalere eller Chromecast Audios.

Et liv uden musik er ikke værd at leve. Og med den rette teknologi kan du vække musikken til live i hvert et hjørne af dit hjem. Smarte højttalere – kombineret med en Chromecast – kan skabe et hjem, hvor musik, film, radio og lydbøger kan nydes overalt, mens et mesh-netværk sikrer, at hver enhed har adgang til den internetdækning og -hastighed, som de har brug for.

Forbundne smarte højttalere lader dig afspille musik, hvor du vil derhjemme. Du kan lade musikken afspille i alle rum, hvilket er lækkert, når du holder fest, gør rent i hele hjemmet eller bare bevæger dig meget rundt i dit hjem. Sonos One er det oplagte valg her. Den kombinerer en fremragende lyd med en smart højttalers nemme brug.

To eller tre af disse forvandler dit hjem til et musikalsk himmerige. Derudover er Sonos i gang med at integrere Google Assistant i deres højttalere – forventes på markedet indenfor et år. Dermed forvandles dine Sonos højttalere til endnu bedre Google Home højttalere!

Du kan også vælge at gøre dine eksisterende højttalere smarte med en Chromecast Audio. Sammen med en Chromecast til dit TV og en Google Home højttaler vil dit hjem blive forvandlet til én stor underholdningsenhed.

Som prikken over i’et kan et mesh-netværktilføje ekstra stabilitet, kvalitet og dækning til internettet i dit hjem. Dermed er du sikret, at alle dine streamingenheder kan streame indhold i den bedste kvalitet.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: