Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne


Miele TwinDos – automatisk dosering af sæbe der giver perfekte resultater

To vaskemidler der arbejder sammen som et. Med den nyeste generation af Miele vaskemaskiner med TwinDos, har Miele taget tøjvask til et helt nyt niveau. TwinDos er et intelligent og automatisk 2-fase doseringssystem, der giver dit tøj den bedst mulige tøjvask. Køb en Miele vaskemaskine med TwinDos og få et halvt års forbrug af vaskemiddel med i købet.

Miele TwinDos - perfekt vask hver gang! 

Hvad er TwinDos?

Hvad er TwinDos?

TwinDos er verdens første integrerede doseringssystem til flydende vaskemiddel. Dette revolutionerende system doserer to vaskemidler, Miele UltraPhase 1 og Miele UltraPhase 2. Du har også mulighed for at tilkøbe tomme beholdere, som kan benyttes til at dosere dit eget flydende vaskemiddel. Intet andet doseringssystem til flydende vaskemiddel vasker farvet og hvidt tøj så godt som TwinDos.

Hvordan virker TwinDos?

Hvordan virker TwinDos?

TwinDos systemet doserer vaskemiddelet fra hver af de to patroner på det optimale tidspunkt, og i den helt perfekte mængde. Du får derfor en tøjvask, der passer lige præcis til den type, og mængde tøj du vasker – ligegyldigt om du vasker hvidt eller farvet tøj. Med TwinDos kan du fjerne selv de mest genstridige pletter - helt automatisk. 

Hvorfor vælge TwinDos?

Hvorfor vælge TwinDos?

Med TwinDos fra Miele kan du spare op til 30 % på vaskemiddel, da TwinDos altid vil dosere det perfekte mængde vaskemiddel. Med automatisk dosering undgår du desuden vaskemiddelrester på dit tøj efter tøjvask. Noget der især er rart for folk med sensitiv hud. Derudover slipper du for at fylde vaskemiddelpatronerne ofte, da de med en kapacitet på 1,5 liter holder længe! 

Miele TwinDos sæbe

TwinDos Kampagne

Når du køber en Miele vaskemaskine med TwinDos, får du et halvt års forbrug af vaskemiddel med i købet.*

De to første vaskemiddelpatroner kommer sammen med maskinen, og du vil derfor med det samme kunne opleve, hvor meget bedre en vaskemaskine med TwinDos vasker.

*For at modtage de resterende vaskemiddelpatroner skal du gøre brug af det gavebevis, der ligger i vaskemaskinen, når du køber den.

På gavebeviset står der en kode, som du kan indløse via Mieles hjemmeside. Miele sender herefter vaskemidlet fragtfrit direkte til din adresse.

Gavebeviset skal senest være indløst 31. december 2022. Link til Miele hvor du anvender dit gavebevis for at få sæben.

Miele-vaskemaskiner står ikke blot for kvalitet, men også for optimal vaskeevne og maksimal komfort. Med de nye modeller lægger Miele sig klart i overhalingsbanen inden for tøjpleje, og du kan vælge mellem en stribe af nye modeller i et cool, moderne design.