Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Miele Triflex HX1 – kraftfuld, hurtigere og mere fleksibel

Oplev Mieles nyeste innovation inden for støvsugere: Triflex HX1. Den ledningsfrie støvsuger har et enestående 3-i-1 design, som kombinerer fleksibilitet, effektivitet og hastighed. Triflex HX1 vil overgå alt, du tidligere har oplevet, når det kommer til en støvsuger.
Miele Triflex

Større fleksibilitet

Mieles enestående 3-i-1 design kombinerer tre ledningsfrie støvsugere i ét produkt. Den ekstra brede elektrobørste sikrer, at du kan rengøre et større område på kortere tid - helt uden at det påvirker resultatet. Børsten tilpasser sig desuden alle typer gulve og sørger for at alle overflader rengøres i dybden.

Miele Triflex

Maksimal rækkevidde

Med få justeringer får du mulighed for at udvide støvsugerens rækkevidde, hvilket er praktisk, hvis man for eksempel ønsker at rengøre steder, som normalt er vanskelige at nå. Det er smart, specielt hvis du ønsker at rengøre taglister, under lave møbler eller bag store genstande.

Miele Triflex

Øget komfort

Hvis du placerer støvsugerens PowerUnit på nedre dele af støvsugeren, så er TriFlex HX1 ekstra let at bruge. Den brede børste lader dig hurtigt rengøre store overflader, og holder du en pause, kan TriFlex slukkes automatisk. Der medfølger også et vægbeslag, så støvsugeren kan opbevares på en praktisk, enkel og pladsbesparende måde.

Miele Triflex

Kompakt

Når du kun bruger støvsugerens PowerUnit, så er TriFlex HX1 let at håndtere og perfekt til at fjerne støv og snavs fra møbler eller bilsæder.

Miele Triflex

Batteridrevet

Det udskiftelige VARTA Li-on-batteri giver dig en drifstid på op til 60 minutter. For at opnå en driftstid på 120 minutter, er TriFlex HX1 Pro udstyret med et ekstra batteri, så du kan rengøre store arealer. Den ekstra batterioplader giver dig også mulighed for at oplade batterierne samtidig.

Miele Triflex

Kraftfuld

Takket være Vortex-teknologien i kombination med den effektive elektrobørste, har TriFlex HX1 en overlegen sugekraft, som er på niveau med Mieles kraftigste støvsugerserie.

Udvid garantien med i alt 5 år!

Køb en Miele TriFlex HX1-støvsuger inden 31. December 2021 og få i alt 5 års garanti på din nye håndholdte støvsuger. Alt du behøver at gøre, er at registrere dit køb på Mieles hjemmeside her