Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Kvinde ligger på seng med en telefon

Mindre stress med vores tjenester til mobil

Har du problemer med din telefon? Der er ingen grund til at bekymre sig, når du har en række smarte mobiltjenester tilgængelige. Her er en guide til, hvad vi tilbyder.

Vores mobiltelefon spiller en vigtig rolle i vores hverdag. Vi streamer, surfer, sender snaps, lytter, kommunikerer og organiserer med vores telefon. Selvom vores telefon er en hjælpsom ven, forårsager den undertiden også stress.

”Heldigvis tilbyder vi en række forskellige tjenester til mobil, som kan løse eventuelle problemer, du måtte opleve”, siger André Omdahl, driftsleder i Elgiganten.

Kvinde sidder på en sofa med en telefon

En problemfri start

Vores tjeneste Klargøring af mobil hjælper dig med at komme i gang med din nye telefon og tilpasse den til dig og dine behov. Du får også et 90-dages abonnement på Elgiganten Cloud, som giver dig ubegrænset lagerplads.

”Vi kan hjælpe dig med, at konfigurere din mobil og sørge for, at du kan modtage og sende e-mails. Vi kan også hjælpe dig med at overføre alle dine kontakter, fotos, videoer og andet indhold fra din gamle telefon til din nye”, siger Omdahl.

Læs vores guide: Hvordan skifter du telefon uden at miste indhold?

For ubegrænset support, kan du overveje vores supportaftale. ”I hele aftaleperioden får du eksklusiv adgang til et teknisk ekspertteam. De vil hjælpe og guide dig hurtigt og effektivt”, fortæller Omdahl. ”Derudover får du ubegrænset adgang til lagerplads i Elgiganten Cloud og hjælp med at installere McAfee antivirusprogram. Vi kan også installere et VPN-program, som giver dig mulighed for at surfe anonymt og sikkert.”

Kvinde samler ødelagt telefon op fra jorden

Reparation og forsikring af telefonen

Med vores forsikringsprodukter er du dækket, hvis der sker noget. Vores forsikring dækker almindelige ulykker som vandskader, en knust skærm og endda tyveri.

”Hvis du har en ødelagt skærm, kan vi fikse det med det samme. I disse tilfælde erstatter vi enten din skærm eller hjælper dig om nødvendigt med at få en ny telefon”, siger Omdahl.

”Hvis det er noget galt med din mobil, kan du levere din telefon til den nærmeste butik. Supportteamet i butikken kan muligvis hjælpe dig med det samme efter en hurtig statuskontrol. Hvis ikke, sender vi telefonen til et autoriseret værksted.”

Mand med mobiltelefon i hånden og et sky-ikon over telefonen

Cloud-tjeneste

Uanset hvor mange fotos, videoer, dokumenter eller musikfiler du har på din telefon, er en cloud-lagringstjeneste som Elgiganten Cloud en smart løsning.

Med Elgiganten Cloud får du ubegrænset lagerplads af dit indhold. Dette vil gøre dine kæreste minder sikkert og nemt at få adgang til fra enhver enhed. Elgiganten Cloud er tilgængelig til både Android og iOS.

"Du kan også dele dit indhold med din familie med et abonnement på Family Cloud", siger Omdahl.

Person skruer på en mobiltelefon

Altid hjælp at hente

Vi har et dedikeret salgs- og supportteam, der er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

"De, der arbejder i vores supportteam, er specielt uddannet personale med både viden og passion for teknologi", fortæller Omdahl.

De kan hjælpe dig med alt fra reparationer til tekniske problemer. De kan også rådgive om smart og sikker mobilbrug - uanset alder eller teknisk ekspertise.

"Ingen spørgsmål er dumme", forsikrer Omdahl.

Hvis du har et abonnement på supportaftalen, kan du nemt komme i kontakt med vores supportteam ved at besøge en af vores butikker, ringe eller chatte med os. Vi er tilgængelige mandage til lørdage - klare til at gøre vores bedste for at løse dit problem.

Læs mere om vores mange produkter her: