SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Billede af Moto G7 og en kvinde, som danser både i og uden for skærmen på telefonen

Moto G7 - smartphones til det, der betyder noget

Mød Motorolas nye G7-serie og oplev smartphones, der er skabt til dig og din hverdag. Serien består af telefonerne Moto G7 Plus, Moto G7 Play og Moto G7 Power, som alle har unikke egenskaber, der er tilpasset dine behov.
Produkt billede af Moto G7 Plus på grøn baggrund

Oplev, fang og del øjeblikkene

Moto G7 Plus er virkelig en kameratelefon. Med Moto G7 Plus handler alt om øjeblikkene, og hvordan du skal fange de små og store hændelser i livet. Et 16 MP dual kamerasystem gør det muligt for dig at skabe kreative portrætter og fantastiske udendørsbilleder med en utrolig dybdeeffekt.

Telefonen er desuden udstyret med Google Lens og en ekstra bred 6.2" Max Vision Full HD-skærm. Til de perfekte selfies er kameraet udstyret med et 8 MP frontkamera og en helt ny skærmblitz samt en række spændende kamerafunktioner, herunder timelapse og freeze, der gør videoer og billeder unikke.

 Produkt billede af Moto G7 Plus på grøn baggrund

Fremtidens kamera

Til at sikre de små detaljer har kameraet højopløselig zoom, som beholder både klarheden og detaljerne, der ellers hurtigt forsvinder med digital zoom. Desuden har telefonen en række ændre smarte funktioner, herunder en egen auto smile-funktion som sørger for, at billedet først knipses, når alle smiler.

Imponerende skærm

Den 6.2" store skjærm i Full HD er den største på en Moto og giver dig en unik skærmoplevelse, der er perfekt til video, spil, billeder og din daglige kommunikation.

Produktbillede af to Moto G7 Plus-telefoner

Vandafvisende

Det vandafvisende design beskytter mod urenheder, sved og let regn.

Moto G7 Plus på sort baggrund og med ladestikket sat i

Batteri og oplading

På kun 15 minutter får du 12 timers batteritid, og en fuld oplading sikrer et batteri, som holder hele dagen.

Moto G7 Plus med illustration af høj ydeevne

Ydeevne

Qualcomm Snapdragon 636 octa-core processoren er hele 50 % hurtigere end tidligere.

Produktbillede af  to Moto G7-telefoner på hvid baggrund

Moto G7 Play

Moto G7 Play er lidt en racer, og den er hele 110% hurtigere end tidligere. Den er lavet til at yde maksimalt, uanset hvad du laver, og den er dermed perfekt for dig, som elsker at spille, se film og skubbe lidt til grænserne med en smartphone. Den store skærm med de klare farver gør telefonen til en perfekt underholdningsmaskine, og den lange batteritid giver dig mulighed for at blive ved, så længe du orker – og så endda lidt længere.

Produktbillede af to Moto G7-telefoner

Moto G7 Power

Timevis med batteritid betyder timevis med underholdning, og med Moto G7 Power får du begge dele. Forestil dig et batteri, som holder i op til 3 dage, og som samtidig kan give dig ekstra timer på kun minutter! – Alt dette får du med G7 Power. Batteriet er nemlig på hele 5000 mAh, og dermed overlegent i branchen. I tillæg får du den utrolige ydelse, den fantastiske skærm og et upåklageligt kamera, ligesom på de andre Moto G7-telefoner.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: