SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Få verdens mest bærbare biograf med MovieMask

Med MovieMask fra det norske firma af samme navn kan du genskabe den gode filmoplevelse på din mobiltelefon hvor som helst. Du kan se alle dine yndlingsserier og -film fra dine favorit-apps på din telefon. MovieMask har en helt mørk foring, der kombineret med specielle optiske linser, kompenserer for dine øjne og giver en følelse at sidde i biografen.
 MovieMask – biograf oplevelse overalt

Få en god biografoplevelse hvor som helst

Tag MovieMask med dig overalt – på flyet, i toget, på stranden, på telttur eller bare hjemme på sofaen.

MovieMask er perfekt til lange rejser, hvor du gerne vil nyde en film i fred og ro eller du kan give din barn en god biografoplevelse på børneværelset, mens resten af familien kan se film i stuen.

Med MovieMask har du personlig biograf du kan tage med dig hvor som helst.

 MovieMask – let at bruge

Nem at bruge

  1. Placér din telefon i låget.
  2. Vælg en app med dit favorit indhold fx Netflix, HBO eller HULU. Alle apps som findes i Google Play Store og Apple Store virker med MovieMask.
  3. Forbind dit headset.
  4. Nyd filmen!
Moviemask – ikke det samme som VR

Ikke det samme som VR – bedre for 2D

MovieMask ligner til forveksling VR-briller, men er faktisk noget helt andet. Forskellen ligger i optikken. Med traditionel VR på mobiltelefonen må man splitte skærmen i to for at levere et billede til hvert øje. Dette format gør at man med mobil-VR kun får en fjerdedel af kvaliteten på mobiltelefonens skærm. Med MovieMask kan du bruge hele skærmen og dermed udnytte mobiltelefonens fulde opløsning.

Teknologien kræver ikke specialtilpasset indhold for at fungere - det du kan se på din mobiltelefon kan du også se med MovieMask.

 MovieMask – i samarbejde med optik-eksperter

Udviklet i samarbejde med optikeksperter

MovieMask giver dig en bærbar biografoplevelse hvor som helst. Linsesystemet forstørrer skærmen på din telefon, og synsfeltet tilsvarer en 100"-skærm på 3 meters afstand. I samarbejde med en af Norges ledende optikeksperter har MovieMask udviklet en løsning, som gør det behagelig at fokusere på skærmen over længere tid på trods af den korte afstand.

Når du ser video på telefonen dækker skærmen kun cirka 5% af synsfeltet. Optikken i MovieMask gør det muligt for skærmen at dække 60% af synsfeltet. Med de foldelige klapper på siderne kan du lukke forstyrrende lys og omgivelser ude og skabe en verden, hvor det kun er dig og indholdet du vil se.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler:

Sidst opdateret 06-11-17 15:03:39