Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

NHL 19 - fra udendørsbaner til professionel is

EA Sports byder dig på NHL 19 med en række spændende nye funktioner. Få den mest autentiske oplevelse hidtil, spil på udendørsbaner og gå videre i din karriere til den professionelle is. Konkurrér med og imod de største ishockeylegender gennem tiden. Den banebrydende teknologi giver dig mulighed for at prøve eksplosivt acceleration på skøjterne – hurtigere end nogensinde før.
 NHL 19 giver dig hundredvis af muligheder for at skabe din personlige stil

Slå dine modstandere med stil

Der er et outfit til alle i NHL 19. Vælg blandt mere end 900 helt nye dele, herunder hættetrøjer, jakker, parkacoats og strik i fede designs, der fremhæver din personlighed – fra NHL-beklædning fra de største sportsmærker. Udover unik fremtoning får du nye playstyle-klasser og spilleregenskaber, så du kan finjustere din ydeevne på isen.

 NHL 19 tager ishockey tilbage til rødderne på udendørsisen

Tilbage til rødderne

NHL 19 tager spillet tilbage til sine rødder på frosne søer, hvor du kan fremvise dine færdigheder og kreativitet på nye overflader. World of CHEL bygger på succesen med EA SPORTS Hockey League og introducerer et nyt samlet system, der giver dig mulighed for at skabe din perfekte spiller til hver tilstand og udendørs overflade. Optjen tilpasningsudstyr og anvend specialtræk til din karakter for at ændre din playstyle.

Ny spilletilstand i NHL 19

Alle-mod-alle-hockey

Fejr din personlighed og slå dine modstandere på din egen måde i alle-mod-alle-hockey-kampen. Den helt nye One vs One vs One-spiltilstand giver dig mulighed for at konkurrere mod to andre spillere i et ubegrænset spil, hvor dygtighed og kreativitet tæller højest. Uden regler og uden afbrydelser kan du prale med din personlige stil og finpudse dine evner. Vind alle-mod-alle-hockey-kampen for at komme videre til nye udendørssteder og bliv mesteren på isen.

 NHL 19 byder på hurtigere skating – hurtigere end nogensinde før

Real Player Motion-teknologi

Arbejd dig ud af stramme hjørner med eksplosiv-kant skøjtning, der styres af Real Player Motion (RPM) Tech. Det giver et højere niveau af kontrol og lydhørhed i alle tre zoner. Med RPM Tech kan du generere hastighed ved hjælp af kantarbejde og crossovers og accelerere på måder, der ikke var muligt før. Oplev hockeyaktion med højt tempo og nyd en mere komplet on-ice-oplevelse takket være den nye teknologi.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: