Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Nokia smartphones

Nokia smartphones – Android-telefoner i absolut topform

Nokia 6.1 og 7 Plus er designet med skønhed og holdbarhed for øje. Det gælder også den allernyeste telefon Nokia 8 Sirocco, der kommer til maj, men som du kan forhåndsbestille allerede i dag i en af vores varehuse! Fælles for alle telefonerne er, at de kan holde til lidt af hvert, og samtidig føles de utroligt godt i hånden. På indersiden er telefonerne sprængfyldt med udvalgt teknologi, der gør den daglige brug af telefonen utroligt brugervenlig og problemfri. Nokias telefoner er telefoner du kan stole på.

Android One er Android når det er bedst
Nokia-smartphones leveres med den nyeste version af Android™ uden unødvendige ekstrafunktioner og regelmæssige sikkerhedsopdateringer. Det betyder, at du får en oplevelse, der altid er 100 % ægte, sikker og opdateret.

En bedre mobiloplevelse
Android One bringer en Google designet softwareoplevelse til en ny serie¹ af Nokia smartphones. Få alt hvad du ønsker med en strømlinet brugervenlig grænseflade og et kureret sæt forudinstallerede apps og ubegrænset højkvalitet lagring² med Google Fotos helt gratis. 

Tre års garanteret månedlige sikkerhedsopdateringer og to års OS-opgraderinger betyder, at Nokia-smartphones med Android One forbliver sikre og har de nyeste Google-innovationer, så som at være optimeret til Google Assistant.

Elegance både på indersiden og ydersiden
Hver Nokia-smartphone er designet med omhu og lavet med øje for hver detalje. Men vores fokus på ægte kvalitet og håndværk stopper ikke der. Hvert Android-operativsystem er rent, utroligt responsivt og leverer en uovertruffen brugeroplevelse, der maksimeres for ydeevne og brugervenlighed.

TechRadar " Ren Android er naturlig og nem at bruge"

¹Nokia smartphones med AndroidOne omfatter den nye Nokia 6, Nokia 7 plus og Nokia 8 Sirocco.
²Google Photos tilbyder gratis ubegrænset lagerplads til fotos i "høj kvalitet". Produktet kræver en Google-konto og en internetforbindelse.

Nokia smartphones

Nokia smartphones – Android-telefoner i absolut topform

Nokia 3, 5, 8, 6.1 og 7 Plus er designet med skønhed og holdbarhed for øje. Det gælder også den allernyeste telefon Nokia 8 Sirocco, der kommer til maj, men som du kan forhåndsbestille allerede i dag! Fælles for alle telefonerne er, at de kan holde til lidt af hvert, og samtidig føles de utroligt godt i hånden. På indersiden er telefonerne sprængfyldt med udvalgt teknologi, der gør den daglige brug af telefonen utroligt brugervenlig og problemfri. Nokias telefoner er telefoner du kan stole på.
2 199
 
 
  • 5.5" Full IPS-skærm
  • Android 8.0 Oreo med Android One
  • 16 MP Zeiss bagkamera, 8 MP frontkamera
Læs mere om Nokia 6 (2018) smartphone (black copper)
2 999
 
Sammenlign
Vis produkt
Forventet på lager online: 22-08-18  
  • 6" Full HD+ IPS-skærm
  • Android 8.0 Oreo med Android One
  • 12/13 MP dobbelt Zeiss-kamera
Læs mere om Nokia 7 Plus smartphone (black copper)

Nokia 8 Sirocco

Et almindeligt liv fortjener en ualmindelig telefon. Sætningen er udgangspunktet for den nye Nokia 8 Sirocco. Derfor har Nokia skabt en telefon ud over det sædvanlige, til virkelige mennesker i den virkelige verden. Med Pro Camera-tilstand med ZEISS optik til alle lysforhold kan du tage forrygende billeder samt nyde ubegrænset højkvalitets lagring hos Google Photos. Den seneste version af Android sikrer, at din telefon er smart, hurtig og sikker. Optag videoer med krystalklar lyd og få den nyeste innovation fra Google med Google Assistant. Nokia 8 Sirocco er skåret ud af ét stykke rustfrit stål og bearbejdet til en solid, men slank og holdbar form. Opdag Nokias fordel: Den finske arv, som har lært dem at lave telefoner, du trygt kan stole på.

På ydersiden

5.5” QHD Gorilla Glass 5 pOLED skærm

Tre integrerede mikrofoner til optagelse af krystalklar lyd

Vidvinkel, 12 MP hovedkamera med ZEISS optik og 2x optisk zoom

Oplad trådløst, op til 50% på 30 minutter

Skåret ud af et enkelt stykke rustfrit stål, bearbejdet i timevis til en solid, men alligevel slank og kompakt form

Nokia 8 Sirocco

På indersiden

Android One. En ren version af Android Oreo™, der drives af de nyeste Google-tjenester. Og din personlige Google-assistent

128 GB intern hukommelse

Qualcomm® Snapdragon ™ 835-processor gør dette til Nokias hurtigste smartphone til dato, så du undgår altid at kede dig, når du venter

6 GB RAM

Nokia 7 Plus

Ønsker du en pålidelig mobiltelefon? Så Nokia 7 Plus er telefonen til dig. Nokia 7 Plus har et slidstærk design og et rigtig stærkt batteri med op til 2 dages batterilevetid. Med det dobbelte bagkamera (12 MP Zeiss-objektiv + 13 MP Zeiss teleobjektiv) kan du optage og optage videoer med op til 4K opløsning.

16MP-frontkameraet (også med Zeiss optik) giver dig mulighed for at tage selvkvalitetsgrupper eller grupperinger af fin kvalitet. Nokia 7 Plus er også kraftfuld, med en Octa-core Snapdragon 660-processor, som gør det muligt for Android OS's telefon at håndtere alle opgaver hurtigt.

På ydersiden

Holdbart design

6” Full HD+ IPS Corning® Gorilla® Glass skærm

Dual 12/13 MP hovedkamera og 16 MP frontkamera med ZEISS-optik

Tredobbelte mikrofoner til at sikre skarp og rummelig lyd

Nokia 7 Plus

På indersiden

Android 8.0 Oreo operativsystem – det bedste fra Android til dags dato – med regelmæssige opdateringer

64 GB hukommelse, samt en microSD-indgang som understøtter eksternt SD-kort

Octa-core Snapdragon 660 processor som sørger for at Nokia 7 Plus kan tackle flere krævende opgaver på en gang

4 GB RAM

Den nye Nokia 6

Den nye Nokia 6 (2018) er en telefon man kan stole på. Den er bygget ud af ét stykke aluminium for at gøre telefonen utrolig fysisk hårdfør. Med et 16 MP bagudvendt kamera, den legendariske ZEISS-optik og #Bothie kamera mode er der intet, der stopper dig fra at tage mindeværdige billeder. Den kraftfulde Qualcomm® Snapdragon™ processor sørger for at du ikke behøver at vente på at din telefon skal følge med. Den nye Nokia 6 er bygget at klare de krav din hverdag stiller.

På ydersiden

Holdbart design

5.5” IPS FHD Corning® Gorilla® Glass skærm

16 MP hovedkamera med Zeiss-optik og 8 MP frontkamera

Praktisk fingeraftrykslæser

Nokia 6 (2018)

På indersiden

Android 8.0 Oreo operativsystem – det bedste fra Android til dags dato – med regelmæssige opdateringer

32 eller 64 GB hukommelse, samt en microSD-indgang som understøtter eksternt SD-kort

Qualcomm® Snapdragon ™ SDM630 processor som sørger for at en hurtig og effektiv telefon

3 GB RAM