Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

FÅ 400 KR. I RABAT

Nu kan du få grøn samvittighed og spare penge på samme tid. Du får nemlig 400 kroner i rabat, hvis du tegner en 3-årig FastprisEl MedVind® aftale fra Norlys, når du handler i Elgiganten.

KONTAKT DIT LOKALE VAREHUS OG HØR MERE OM RABATTEN

Hvad er MedVind®?

MedVind® er klimavenlig strøm fra Norlys. Med en FastprisEl MedVind® aftale får du strøm med grøn samvittighed og en fastlåst elpris i 3 år. Så uanset hvor meget elpriserne stiger, betaler du den samme faste kWh-pris. Samtidig gør du en forskel for den grønne omstilling, fordi vi sikrer, den mængde strøm, du bruger, bliver købt fra danske vindmøller. Vi garanterer, at mængden svarende til dit elforbrug bliver købt som dansk vindenergi, uanset hvor i Danmark du bor.

BladikonFastprisEl MedVind® er til dig, der vil ha’ :

  • El til en fast pris
  • Grøn samvittighed, når du tænder for kontakten og bidrage til den grønne omstilling
  • Certificeret dansk vindstrøm
  • En fornuftig pris på klimavenlig strøm

Vi klarer det hele for dig. Vi sørger selvfølgelig for alt det praktiske, når din nuværende elaftale skal opsiges og flyttes til Norlys. Og bare rolig. Du har også strøm, når det ikke blæser. Du har altid strøm i din stikkontakt, uanset om det er vindstille eller blæsevejr. Med MedVind® sørger vi for, at den mængde strøm, du bruger, bliver købt fra en af vores mange vindmøller.

Hvem er Norlys?

Norlys er Danmarks største tele- og energikoncern, og er dannet i en fusion mellem SE og Eniig. Med Norlys kan vi realisere et kæmpe potentiale. Et potentiale, der er meget større, end hvis SE og Eniig arbejdede hver for sig.

Vi vil skabe bedre muligheder for vores kunder og kæmpe for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark. For som energiselskab ser vi det ikke kun som en vigtig opgave at sælge grønne elprodukter. Vi er nemlig helt klare i mælet, når det handler om vindenergi: Vindkraft er en af de vigtigste energikilder på vejen mod en grøn omstilling. Vindmøller belaster stort set ikke miljøet og producerer 100% ren energi. Samtidig er vi ikke alene rige på vind i Danmark – vi er også verdensmestre i at udnytte energien.

Samtidig glemmer vi ikke vores arv og DNA. Vi er ikke alene sat i verden for at skabe profit, men investerer langsigtet og ansvarligt. Strøm i kontakten, vedvarende energiløsninger og digitale forbindelser er stærke drivkræfter i at gøre Danmark grønnere og mere digitalt, og vi skal blive ved med at investere massivt i begge dele. Med ordentlighed og ambitioner tager vi i fællesskab ansvar for mere end os selv og sætter vores kunder og andelshavere først. Du kan læse mere om Norlys her.