Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Norton Security - digital tryghed på højeste niveau

Vores hverdag bliver stadig mere og mere digital. Flere og flere af vores daglige handlinger inkluderer brug af smartphones, computere, internet og apps. Men i takt med at hverdagen bliver enklere er det også vigtigt at føle sig tryg i den digitale hverdag. Med Norton Security vil du altid føle dig tryg.
Norton Security

Sosiale medier - fjendtlige venskaber

Sociale medier har ikke kun givet os nye former for kommunikation og deling af hverdagens øjeblikke. Det har åbnet helt nye måder for at stjæle både identitet, indhold og privat information. Alt fra falske giveaways, fake news og muligheder for at tjene penge kan være indgangen til ufrivilligt at give væk både kontaktoplysninger, adgangskoder og vennelister. Fællesnævneren er ofte, at afsenderen gerne vil have din opmærksomhed, så de også kan få dine private oplysninger. Klik på noget, der ligner en uskyldig video eller undersøgelse, kan have store konsekvenser. Det kan også gå ud over dem, du har på din venneliste, da indholdet kan deles fra dig som en troværdig afsender.

Tænk derfor altid på hvem du kommunikerer med, hvor du klikker hen og hvad du udfylder.

Norton Security

Spyware – personlig info på afveje

Spyware kommer snigende, forklædt som uskyldig reklame eller downloads. Et vindue, der dukker op på skærmen, fortæller dig, at du skal downloade noget for at bruge siden, eller endnu mere værre, tvinger dig til at gå ind på bestemte sider.

Spyware er let at få, men svært at komme af med. Sikre tegn på Spyware kan både opleves tydelige og skræmmende. Ud over en klart langsommere maskine kan du få masser af reklamer med dit navn, selv uden netværksforbindelse, og du oplever en ustabil brugerhverdag. Sørg for, at du aldrig downloader noget, du ikke ved, hvad er, tryk ikke på ukendte knapper og spring ikke vigtige oplysninger over. Sørg altid for at have den nyeste software, både på maskinen og browseren.

Norton Security

Digital beskyttelse

En adgangskode skal beskytte dig og dit privatliv. I en sammenblandet hverdag, hvor digitalt og virkeligt liv går hånd i hånd, er det vigtigt at have en stærk adgangskode. Ved at blande bogstaver og tal bliver det sværere at hacke. Det kan også være en god idé at ændre din adgangskode regelmæssigt og ikke bruge samme adgangskode flere steder. Dette sikrer både dig og dine adgangskoder, så du altid er et skridt foran hackerne.

Norton Security

Online hjertesorg

En online flirt kan være spændende nok i sig selv, men det har også byde på store overraskelser - især når man ikke ved så meget om, hvem der rent faktisk skriver fra det andet tastatur. Det kan virke underligt at blive forelsket i en person over nettet, men der er desværre for mange eksempler på mennesker, der er blevet narret. Online dating kan sætte både følelser, penge og liv i fare, pas altid på dig selv, når du chatter med ukendte personer.

Norton Security

En mindebank

Det sker, at ting bliver stjålet, ødelagt eller simpelthen forsvinder. Computere, tabletter og mobiltelefoner kan erstattes, men det er ikke alt indhold der lige så nemt at genfinde. Tænk bare på alle dokumenter, fotos, film og musik. Derfor er det vigtigt at få den digitale sikkerhedskopiering som en naturlig vane. Lagring i skyen eller på ekstern harddisk, valget er dit - og du er uanset hvad sikret en tryggere hverdag for dig og dine filer.

Norton Security

Total sikkerhedspakke

Med Norton Security får du en total beskyttelsepakke, så du kan føle dig tryg online. Beskyt dig selv mod vira, malware, spyware og andre online-trusler. Derudover vil du opleve optimal ydeevne, når du ser film, præsenterer præsentationer eller spiller spil. Giv dig selv en mere sikker oplevelse med Norton Security.

Norton Security

Fandt du ikke det, du ledte efter? Læs mere her:

Sidst opdateret 06-09-17 08:25:35