Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Sådan kommer du i gang med din Google Home

Sådan kommer du i gang med Google Home

I denne artikel finder du al den information, du behøver for at komme i gang med din nye Google Home. Denne artikel er til hjælp for både Android-brugere og Apple-brugere.
Google Home – dette behøver du for at komme i gang

Google Home installation

Du skal starte med at tilkoble din nye Google Home eller Home Mini til strøm og herefter downloade den nyeste version af Google Home app'en. Har du ikke en Google-konto, skal du have oprettet en. Herudover skal bruge følgende:

  • En mobil, tablet eller iPad, der understøtter mere end 5GHz tilkobling
  • Internetadgang og tilgang til et trådløst netværk

Når du har tilkoblet din Google Home,downloadet Google Home-appen er det vigtigt, at du sørger for, at din smartphone,tablet eller iPad er koblet til samme netværk, som du vil bruge Google Home på.

Kom i gang med Google Home

Google Home App

  • Åbn din Google Home-app
  • Vælg ”Kom i gang” og indtast Google-kontoen, du ønsker at bruge
  • Hvis Bluetooth ikke er tændt, vil Google Home-appen bed dig om at tænde for dette for at gøre installeringsprocessen enklere. Du kan også vælge ikke at tænde for Bluetooth
  • Appen vil nu søge efter Google Home-enheder i nærheden, og hvis du kun har én, vælger du ”Næste”, men hvis du har flere, vælger du den enhed, som du vil tilkoble. Du finder den på listen over enheder
  • Appen vil nu koble til din nye enhed, og Google Home kan konfigureres
Konfigurering af Google Home

Konfigurering af Google Home

  • Det første, som sker, er, at der oprettes en forbindelse mellem Google Home og din enhed, og du vil høre en lyd, som bekræfter tilkoblingen
  • Du får muligheden for at vælge, hvilken region du befinder dig i, sprog, hvilket rum enheden er placeret i samt netværk og lokation/adresse (for at kunne svare på spørgsmål om vejr, trafik og rejse)
  • Afslutningsvis godkender du vilkårene
 Gør Google Home personlig

Gør Google Home personlig

For at Google Home skal blive så individuel som muligt, kan du konfigurere den, så den genkender din stemme, er tilkoblet til dine musik- og filmtjenester og er koblet til dine højttalere og dit TV.

Når alt dette er gjort, er der kun tilbage at blive bekendt med din nye Google Home og opdage en verden af muligheder.

Læs vores guide til hvordan du gør Google Home mere personlig.

Google Home support

Har du behov for hjælp til installeringen af Google Home?

Ny teknologi er ikke altid lige let at blive klog på, men vi kan hjælpe dig i Elgiganten. Med vores tjeneste Google Home Support får du hjælp til opsætning og installation af Google Home samt download og konfigurering af appen.

Det eneste, du har behov for, er wi-fi og en stikkontakt, så fikser vi resten.

Få hjælp med installeringen af Google Home.