Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
En finger starter opvaskemaskine med eco program

Disse opvaskemaskiner er bedst i test

Leder du efter en ny god opvaskemaskine? I denne artikel beskriver vi nogle af de opvaskemaskiner, som er bedst i test i norden.

Vi har samlet resultater fra test lavet af nordiske forbrugermagasiner, heriblandt danske Bomagasinet. Resultatet er her en liste over nogle af de bedste opvaskemaskiner, du kan finde. Længere nede i artiklen kan du læse mere om hvilke egenskaber, der er lagt vægt på i testene.

Bedste opvaskemaskiner til underbygning:

Bosch SMU46CW01S

Denne opvaskemaskine kan klare lidt af hvert, og har plads til 13 kuverter. Så det er ikke noget problem at få vasket tallerkener og bestik rene og tørre. Med energiklasse A++ og et støjniveau på 46 dB er det samtidig også en energivenlig og støjsvag opvaskemaskine, som fås til en fornuftig pris.

Opvaskemaskinen har 6 forskellige programmer og derudover også 3 tillægsfunktioner, som giver mulighed for optimering af vasketid, skylning på op til 70 grader og ekstra tørring. Denne opvaskemaskine stiller skrappere krav til vaskeevnen.

Electrolux ESF5545LOW

Denne Electrolux opvaskemaskine er en fornuftig A+++ opvaskemaskine med gode egenskaber. Det er det perfekte valg til familien, der ønsker fleksible programmer med to tillægsfunktioner. Maskinen har plads til 13 kurverter og vasker med et lydniveau på 44 dB.

Opvaskemaskinen har en unik funktion, som er at maskinens låge åbnes 10 centimeter ved programslut. Dette betyder, at dine ting lufttørrer, og de sidste vanddråber forsvinder i stedet for at blive i maskinen. Det er en funktionel opvaskemaskine, der fås til en god pris.

Bosch SMU24AW02S

Dette er en simpel opvaskemaskine med de grundlæggende programmer, som er nødvendige I hverdagen. Den er perfekt til mindre husholdninger, sommerhuset eller lejligheden. Ønsker du en billig og funktionel opvaskemaskine, er denne Bosch maskine et fornuftigt køb.

Der er plads til i alt 12 kuverter, og opvaskemaskinen har 4 grundlæggende programmer samt VarioSpeed, som bruges til at optimere tidsforbruget i de enkelte programmer. Støjniveauer for opvaskemaskinen er 50 dB og dens energiklasser er A+.

Hvid Bosch integreret opvaskemaskine

Integrerbar opvaskemaskine

Bosch SMV45X00E klarer sig godt i tests, og tages prisen med i betragtning udgør maskinen et ganske fornuftigt køb. Den er energieffektiv og har energiklasse A++ samt tørreevne A, som er det bedste, der findes. Den har plads til 12 kuverter.

Under opvaskemaskinen sidder et lille info Light, som skifter fra rød til grøn, når den nærmer sig programslut. Opvaskemaskinen har 5 programmer samt 2 tillægsfunktioner, der optimerer tidsforbruget og tørringen. Dens støjniveau er på 48 dB. Det er godt og billigt alternativ til de dyrere opvaskemaskiner.

Hvid Bosch integreret opvaskemaskine

Opvaskemaskinerne er bedømt på følgende:

  • Energi- og vandforbrug
  • Støj
  • Vaskeevne
  • Tørreevne
  • Kapacitet
  • Programmer

Find inspiration i nogle af vores andre artikler